Τα ζώδια του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Το φλέγον ζήτημα για σήμερα θα είναι να μπουν σε μία τάξη τα οικονομικά σας και υλικά οφέλη. Οι απαραίτητες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, θα γίνουν από τις προσωπικές πρωτοβουλίες που θα πάρετε και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε νέα πράγματα. Η κριτική των άλλων, σας δυναμώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διαδικασία να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας, θα ανανεώσει την διάθεσή σας και θα γίνουν οι επιδιορθώσεις που μπορεί να κρίνετε απαραίτητες. Ευχάριστες αναμνήσεις θα ξεπηδήσουν από το παρελθόν και θα έρθετε σε επικοινωνία με άτομα που είχατε κοινά ενδιαφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα έχετε ως σκέψη να αφήσετε πίσω πράγματα που σας στιγμάτισαν στο παρελθόν και στέρησαν την εξέλιξή σας. Παρασκηνιακά θέματα θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε να κάνετε μία καινούργια αρχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσει ο κοινωνικός περίγυρος και θα βάλετε σε έναρξη νέους επαγγελματικούς στόχους. Οι συνεργασίες σας, θα στηριχτούν σε νέα οράματα και θα ξεκινήσετε νέα πράγματα. Δώστε προσοχή στην διατροφή σας και σε θέματα υγείας που σας απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Παρ’ ότι είστε συναισθηματικά ευαίσθητοι, θα δείτε τα θέματα που σας απασχολούν με τα κοντινά σας πρόσωπα, μέσα από μία νέα οπτική. Η διαδικασία να κατανοήσετε συναισθήματα και σκέψεις, θα βοηθήσει να είναι πιο ξεκάθαρα τα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, διακατέχεστε από μία υπερβολική αισιοδοξία με την οποία δεν αποκλείεται να βελτιώσετε προσωπικά θέματα και να αλλάξετε ότι θεωρείτε σαν δέσμευση. Φλερτάρετε και διασκεδάστε με άτομα που νιώθετε κοντά σας. Υλικά ζητήματα και αγαθά θα σας απασχολήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και εντάσεις τόσο στο σπίτι όσο και στον εργασιακό σας χώρο. Η ψυχολογία σας δεν είναι κατάλληλη για να υπάρξουν οι συζητήσεις σε ήπιο κλίμα. Μείνετε σε χώρους που σας εμπνέουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη, και εστιάστε στις αδυναμίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκαθαρίσματα και αναδρομή στο παρελθόν, δεν είναι ευνοϊκά για σας, γι’ αυτό βρεθείτε σε απόσταση με άτομα που το απαιτούν. Μην προβείτε σε λήψεις αποφάσεων που δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμά τους, μπορεί στο μέλλον να το μετανιώσετε. Ευνοούνται οι βόλτες και η άθληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ηρεμία φαίνεται να υπάρχει στα επαγγελματικά σας, με την οποία θα μπορέσετε να στηρίξετε τις ιδέες και τις επιλογές σας. Η μέρα, θα φέρει μικρές δυσκολίες σε δράσεις και επαφές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μείνετε προσγειωμένοι, οι απαιτήσεις σας απέναντι τους θα πρέπει να είναι μετρημένες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μακρινές αποστάσεις θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας και νέοι έρωτες μπορεί να προκύψουν μέσω των επαφών σας. Ζητήματα καριέρας, θα ευνοηθούν και θα ενισχυθεί η κοινωνικότητά σας. Η τάση να σκαλίσετε κρυφές πτυχές δεν θα φέρει θετικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρυφοί εχθροί θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να εστιάσετε σε προκλήσεις που μπορεί παράλληλα να υπάρξουν. Συμβουλευτείτε έμπιστα πρόσωπα και αναθεωρείστε σκέψεις που στάθηκαν εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Ηρεμήστε και διατηρείστε την ψυχραιμία σας.

ΙΧΘΥΕΣ Η μέρα, σας σπρώχνει να κάνετε νέα ανοίγματα και ενάρξεις. Η διπλωματική ικανότητα και ευχέρεια λόγου, είναι στοιχεία που θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σας και θα συμφιλιωθείτε με άτομα που στο παρελθόν υπήρξαν εντάσεις. Μπορεί να δεχθείτε βοήθεια από το πουθενά.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση