Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Δουλειές που σχετίζονται με το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν και θα ζητήσετε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε. Οι φιλικές συναντήσεις θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές και θα χαλαρώσετε από την ένταση της ημέρας. Η άθληση θα αποβάλει την έντασή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν, θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να τα ξεκαθαρίσετε. Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας και να μην υπάρξουν εντάσεις, που ίσως στο μέλλον μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία να ξεφύγετε από τα καθημερινά και να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό, θα φτιάξει την διάθεσή σας. Η μέρα σας, θα πάρει ένα χαρούμενο χρώμα και θα χαλαρώσετε με την ενασχόλησή σας σε νέες δραστηριότητες. Επικοινωνίες και σχέσεις με κοντινά πρόσωπα θα βελτιωθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία αρνητική ψυχολογία θα σας επηρεάσει σήμερα και θα μειωθεί η ενεργητικότητά σας. Η απομόνωση και η απομάκρυνσή σας από συζητήσεις που σχετίζονται με δάνεια και δικαστικά θέματα, θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη.

ΛΕΩΝ

Χαρείτε τις αλλαγές που θα σας φέρουν απρόοπτα γεγονότα, θα δώσουν την ώθηση να κατακτήσετε επιθυμίες και όνειρα. Στις επαγγελματικές αναζητήσεις, θα φροντίσετε να είστε ελαστικοί σε προτάσεις που θα γίνουν, μην τις απορρίψετε εξ αρχής. Δώστε έμφαση στις προκλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην επιτρέψετε σε αρνητικά συναισθήματα να λάβουν θέση σε αποφάσεις που είναι οριστικές για το μέλλον σας. Ζήστε τις χαρές που σας δίνει η ζωή και επικεντρωθείτε σε αδυναμίες που σας κρατούν δέσμιους. Ο ρομαντισμός και το φλερτ, θα σας αναζωογονήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Δώστε το περιθώριο να επανενταχθείτε σε επαγγελματικές δράσεις που έχετε αφήσει ανολοκλήρωτες. Ευχάριστα συναισθήματα θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας και η οργάνωση μιας εξόδου ή ενός δείπνου, θα σας χαλαρώσει. Θέματα σχέσεων και συνεργασίες ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αμφισβητείτε τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας, καθώς αυτό σας κάνει πίσω σε σχέδια που απαιτούν χρόνο και δράση. Η επιχειρηματικότητά σας θα αναδειχτεί στο γύρω περιβάλλον και η καριέρα σας, θα πάρει την πορεία που έχετε χαράξει. Μικρές εντάσεις θα υπάρξουν με θέματα των παιδιών σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε γεγονότα που σχετίζονται με τα πρόσωπα που είναι στην ζωή σας, θα πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Στραφείτε προς την εκπαίδευση και ιδίως σεμινάρια που έχετε στο πλάνο σας, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας με σκοπό την εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φόβοι και ανασφάλειες θα φέρουν μία ένταση στον συναισθηματικό σας κόσμο, αντ’ αυτού τα σταθερά βήματα θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η μοναξιά και η απομόνωση από εναλλαγές της καθημερινότητας, θα προσφέρουν την σταθερότητα και την ηρεμία που χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η λεπτομερής ανάλυση των επαγγελματικών σας σχεδίων και οι συζητήσεις που θα κάνετε με συνεργάτες, θα βελτιώσουν την πορεία σας και θα ανατρέψουν αρνητικά αποτελέσματα. Η επικοινωνία με ανθρώπους που έχετε κοινά πιστεύω, θα είναι αρωγός σε δημιουργίες και δράσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ Τα επαγγελματικά σας σχέδια μπορεί να έχουν εκκρεμότητες που δεν είστε σε θέση να καλύψετε ή να ολοκληρώσετε. Η κριτική που μπορεί να λάβετε από το γύρω περιβάλλον, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Παρ’ όλα αυτά οι προσπάθειες και η επιμονή στις προτάσεις σας, θα δείξουν την κριτική σας ικανότητα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση