Τα ζώδια της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Θέματα συνεργασιών θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη, παρ’ ότι θα νιώσετε μία μικρή πίεση στον εργασιακό σας χώρο, από συνθήκες που δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε. Αφήστε τον χρόνο να τις εξομαλύνει και παράλληλα αυξήστε τις ώρες εργασίας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο.  

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πρακτική στάση απέναντι στα πράγματα θα βοηθήσει και θα διατηρήσει τα όρια που απαιτούνται για να υπάρξει ισορροπία. Μία αυστηρότητα απέναντι στις λάθος συμπεριφορές, θα μειώσει τις υπερβολές και την συναισθηματική εκμετάλλευση από τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις, θα ήταν καλό να μείνετε παρατηρητές, ιδίως σε αντιδράσεις των άλλων. Δώστε το περιθώριο να υπάρξει καλή επικοινωνία, στηρίζοντας τις συζητήσεις σας σε ένα ήπιο κλίμα και στην διπλωματική σας στάση. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας σε προθέσεις τρίτων που επιθυμούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Συγκεντρωθείτε σε επαγγελματικά θέματα που απαιτούν να επαναξιολογήσετε συμπεριφορές που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε.

ΛΕΩΝ

Η στάση σας θα είναι αρμόζουσα απέναντι σε δύσκολες επαγγελματικών υποθέσεων και θα έχετε την δυνατότητα να χειριστείτε με διπλωματία τις συνεργασίες και τις συμφωνίες, που έχετε προγραμματίσει. Ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε πιο συνεπείς σε υποχρεώσεις και ευθύνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις ή λάθος συμπεράσματα που έχετε βγάλει στο παρελθόν. Φροντίστε την υλική σας ασφάλεια με περισσότερη προσοχή και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Βάλτε την άθληση στην καθημερινότητα σας και ελέγξτε θέματα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Αρμονικά συναισθήματα θα γεφυρώσουν δυσκολίες στην επικοινωνία, ιδίως στην ερωτική σας ζωή. Η μέρα, ευνοεί τις αποφάσεις σας και βοηθά να χαλαρώσετε, καθώς τα πράγματα θα εξελιχθούν με έναν καλύτερο τρόπο. Βρεθείτε με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος και διασκεδάστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρνητική ψυχολογία δεν είναι καλός οδηγός σε δράσεις που έχετε προγραμματίσει να γίνουν. Μία αναδρομή στο παρελθόν θα σας φέρει κοντά με πρόσωπα που είχατε κοινά ενδιαφέροντα. Η μέρα, θα περάσει ανώδυνα, αν εσείς κινηθείτε ώριμα και με σοβαρότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συμβόλαια και συμφωνίες θα έχουν θετική εξέλιξη, αφού στο παρελθόν θα έχετε κάνει την κατάλληλη προετοιμασία. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας και μείνετε αποστασιοποιημένοι σε προκλήσεις που δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε. Βρεθείτε με άτομα του οικείου περιβάλλοντος σας και ασχοληθείτε με κοινά ενδιαφέροντα.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ευχάριστη διάθεση θα ευνοήσει τις συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει στον επαγγελματικό σας τομέα. Άτομα που είναι μεγαλύτερης ηλικίας θα προωθήσουν σχέδια και θα σας στηρίξουν. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, και βελτιώστε την επικοινωνία σας με τους άλλους γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε να είστε προκλητικοί σε συζητήσεις που αφορούν προσωπικά σας θέματα. Οικονομικές διαφωνίες και συναλλαγές θα δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό και δεν θα μπορέσετε να ασχοληθείτε σε βάθος. Αφήστε χρόνο στις αποφάσεις σας και μην επιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα γρήγορα.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην παρασυρθείτε από αυταπάτες και λάθος χειρισμούς, ιδίως σε θέματα που αφορούν τις μακροχρόνιες σχέσεις ή τον γάμο σας. Συνεργασίες με νέα πρόσωπα, θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο, δείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, σταδιακά. Αποκαλύψεις στον οικονομικό σας τομέα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση