Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Προκαταλήψεις και μπερδεμένα συναισθήματα, δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα με συνεργάτες ή συναδέλφους. Απομακρυνθείτε από λάθος αντιδράσεις που στο μέλλον μπορεί να μετανιώσετε. Οι συζητήσεις σε αρμονικό κλίμα με τον σύντροφό σας, θα φέρουν ευνοϊκό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρόθεση να βοηθήσετε άτομα που αγαπάτε θα είναι έντονη και θα την συνοδέψουν ενέργειες που θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα. Χρήματα που θα λάβετε, μπορεί να ξοδευτούν σχεδόν αμέσως. Η απόφαση να μείνετε μόνοι και να εξετάσετε προσωπικά σας θέματα, θα είναι ευνοϊκή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε σε θέματα καριέρας, θα σας οδηγήσουν να επαναξιολογήσετε τα πράγματα. Ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί στην ζωή σας και θα σας χαροποιήσει. Θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά και γενικότερα με την διαπαιδαγώγηση ή την εκπαίδευση τους, θα έχουν ευνοϊκή εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρεθείτε σε μέρη που νιώθετε ασφαλείς και μπορείτε να συζητήσετε ελεύθερα με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Όσο καλύτερη είναι διάθεση σας, τόσο καλύτερα θα είναι τα αποτελέσματα σε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Τα οικονομικά σας, μπορούν να μπουν σε τάξη και αυτό, θα χαρίσει την σιγουριά που έχετε ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνήστε με νέα πρόσωπα και εξετάστε λεπτομέρειες που απαιτούνται για να αποφύγετε υπερβολές και υπέρμετρα πράγματα. Σε μέρη που νιώθετε ευχάριστα και χαλαρά, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα εξελιχθεί σε ομαλά επίπεδα και θα ξεκαθαρίσετε θέματα που σας έχουν απασχολήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κυκλοθυμική διάθεση δεν βοηθά να δείτε από μία ξεκάθαρη οπτική τα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω σας. Κάντε ένα βήμα πίσω και μείνετε παρατηρητές, αποφεύγοντας να λάβετε βιαστικές αποφάσεις. Συγκρατηθείτε και δώστε χρόνο στον εαυτό σας. Απασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο.                              

ΖΥΓΟΣ

Η αισιοδοξία και η φιλοσοφία είναι στοιχεία που θα σας χαρίσουν έναν ευχάριστο αέρα και θα σας απομακρύνουν από κοινότυπα και καθημερινά πράγματα. Επανεξετάστε και επαναξιολογήστε πλάνα που το απαιτούν και διασκεδάστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συγκρατηθείτε από φανταστικές σκέψεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Η επιχειρηματικότητα και η γρήγορη αντίληψη που διαθέτετε, βοηθούν να εξελιχθούν τα επαγγελματικά σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποφύγετε υπερβολές και μείνετε επιφυλακτικοί σε παρασκήνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια που θα αποδώσουν στο εγγύς μέλλον και μην αφήνετε τις ευκαιρίες να διαφύγουν. Νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν, χωρίς όμως να μπορούν να υποσχεθούν μακροχρόνια διάρκεια. Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, θα ενισχύσουν την δημιουργικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία αίσθηση μοναξιάς ή απαισιοδοξίας θα σας οδηγήσει στο σπίτι και θα ψάξετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Η υπομονή και η καρτερία, είναι το κλειδί της ημέρας. Νομικές υποθέσεις απαιτούν καλύτερη προσέγγιση και να είστε πιο επιφυλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία γενναιόδωρη διάθεση θα αλλάξει το κλίμα στις σχέσεις σας. Βρεθείτε με αγαπημένα σας άτομα ή σε χώρους που νιώθετε ασφάλεια. Συζητήστε τα θέματα που σας έχουν απασχολήσει με έμπιστα πρόσωπα και αποφύγετε αποφάσεις ή υπερβολές στον οικονομικό σας τομέα.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε συναισθήματα που είναι αρνητικά ή προκαταλήψεις που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις με τους άλλους γύρω σας. Μία ξαφνική ένταση μπορεί να υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα, δημιουργώντας μία δυσαρμονία στην επικοινωνία.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση