Τα ζώδια του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στις αναζητήσεις σας, οι οποίες στηρίζονται στην εφευρετική σας διάθεση. Παρασκηνιακά θέματα και μυστικά, έχουν να σας δείξουν μία άλλη οπτική στη ζωή σας, την οποία έως τώρα, δεν είχατε εξετάσει. Οι αποκαλύψεις αυτές θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάγνωση των συναισθημάτων σας είναι το κλειδί για να καταλάβετε τι ακριβώς σας συμβαίνει και έπειτα να τα επεξεργαστείτε κατάλληλά για να βρείτε την ισορροπία σας. Η μέρα, θα σας χαρίσει αρκετές τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ζητήματα της καθημερινότητας θα σας αναγκάσουν να επεξεργαστείτε με πιο ρεαλιστικό τρόπο την επίλυση τους.  Αποφύγετε να διαφεύγετε ζητήματα που μπορεί να σας προκαλούν αμηχανία, εξαιτίας της ανασφάλειας που μπορεί να σας διακατέχει. Η αυτοπεποίθηση, είναι το κλειδί, για σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, σας καλεί να επανεξετάσετε ή να αναδιοργανώσετε πλάνα στον επαγγελματικό σας τομέα και να στοχεύσετε σε νέα δεδομένα. Ταξίδια που έχουν να κάνουν με μακρινές αποστάσεις θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα δώσουν το έναυσμα να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία.

ΛΕΩΝ

Μία υπερβολική ευαισθησία ή ανασφάλεια, θα σταθούν εμπόδιο στις αναζητήσεις σας και θα νιώσετε ότι, περιορίζεστε να ολοκληρώσετε επιθυμίες ή προσδοκίες. Αφήστε τον κατάλληλο χρόνο και έπειτα επεξεργαστείτε με σοφία και αποφασιστικότητα, ζητήματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για αποφάσεις και προβλέψεις. Εστιάστε καλύτερα στο παρόν. Αλλάζοντας την οπτική σας, σήμερα, θα έχετε το περιθώριο να αλλάξετε το αύριο. Θέματα συνεργασιών θα τα κινήσετε δυναμικά και θα διαμορφωθεί ένα ευχάριστο κλίμα με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Στα επαγγελματικά σχέδια, ενδεχομένως να νιώσετε μία έντονη κίνηση στο συναδελφικό περιβάλλον, χωρίς όμως να σας δίνετε η υπόσχεση ότι, θα υλοποιηθούν. Εργαστείτε περισσότερο και συζητήστε ώστε να βρείτε επιπλέον εκδοχές, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξετε πλάνα. Εκφράστε τα παράπονα σας και προτείνετε λύσεις, ιδίως στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην επιτρέψετε σε έντονους συναισθηματισμούς ή απότομες ψυχικές αλλαγές να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης. Σήμερα, η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για συζητήσεις που θα φέρουν αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και μείνετε αποστασιοποιημένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις θα αλλάξουν την οπτική σας απέναντι σε συγγενικές ή οικείες σχέσεις. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να αυξηθούν οι επιλογές σας και να εξετάσετε με λεπτομέρεια την ενίσχυση των οικονομικών σας. Δείξτε προσοχή σε τρίτα άτομα που σας προτρέπουν σε κινήσεις, που δεν ανήκουν στις δικές σας απόψεις.           

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να συμφιλιωθείτε με κοντινά πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, θα δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα συζητήσεων και ταυτόχρονα θα ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει. Πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν άτομα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον σας.                                                              

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, σας ευνοεί να αναδείξετε τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα και να πάρετε μέρος σε ρίσκα. Το γύρω περιβάλλον σας, μπορεί να αναγνωρίσει τις προσπάθειες σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις μεταξύ σας. Απλά,  εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο και να οργανώσετε συγκεντρώσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ανανεώσει την διάθεση σας. Ξεκαθαρίσματα και παρεξηγήσεις, μπορούν να εξομαλυνθούν, δείχνοντας κατανόηση στα αιτήματα και συναισθήματα των άλλων.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση