Τα ζώδια της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας θα σας κυριεύσει και θα υποστηρίξετε ζητήματα που έχουν να κάνουν με ρίσκο. Καλό θα ήταν σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, να βάλετε όρια και φρένο, χωρίς να τα αφήσετε να εξελιχθούν με λάθος τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που αφορούν την καριέρα και γενικότερα την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα έρθουν στο προσκήνιο και η στάση σας θα είναι αυτή που θα ορίσει το αποτέλεσμα. Στηριχτείτε στην σταθερότητα και στην αντικειμενικότητα που έχετε απέναντι στα πράγματα και έπειτα ενεργήστε κατάλληλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν να εξετάζετε τις συμπεριφορές των άλλων, πριν προβείτε σε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ξεκάθαρα συναισθήματα, θα βοηθήσουν να αναζωπυρωθεί η ερωτική σας σχέση και να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Μείνετε απλά, ειλικρινείς σε συζητήσεις που τυχόν θα προκύψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να μείνετε αντικειμενικοί σε γεγονότα που θα πάρουν θέση στην ζωή σας. Οικονομικά και γενικότερα συναλλαγές που εκκρεμούν από το παρελθόν, θα μπορέσουν να μπουν σε μία τάξη και με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια. Μικρές δυσκολίες στην επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Η τάση να κυριαρχήσετε απέναντι σε προκλήσεις ή σε απρόοπτα και να μπορέσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο στα χέρια σας, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα ευνοηθούν και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που προκάλεσαν εντάσεις στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυσάρεστες συναντήσεις μπορεί να εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας τομέα, χωρίς όμως να μπορέσουν να εμποδίσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις, θα αναδείξει τις δυνατότητες και τις ικανότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία ιδιαίτερη ευαισθησία θα εμφανιστεί απέναντι στις σχέσεις σας και θα νιώσετε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να αποφύγετε υπέρμετρα πράγματα και να σταθείτε τολμηροί και θαρραλέοι σε γεγονότα που το απαιτούν. Η δημιουργία είναι το κλειδί της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι αρκετά επιρρεπής σε εντάσεις και προκλήσεις που μπορεί να εμφανιστούν. Μνήμες με άτομα του παρελθόντος θα ξυπνήσουν και θα σας δραστηριοποιήσουν. Θυμηθείτε οι ενέργειες ή οι αποφάσεις σας, θα πρέπει να στηριχτούν σε ώριμες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα και να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας δίνονται, θα βοηθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια να χτίσουν γερά θεμέλια. Συμβόλαια και συμφωνίες, που τυχόν έχετε προγραμματίσει θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της ημέρας θα είναι ευνοϊκές και θα είστε σε θέση να τις οδηγήσετε εκεί που εσείς θέλετε. Αισιόδοξα συναισθήματα θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα και θα δώσουν το περιθώριο στα σχέδια σας να έχουν μία ομαλή πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις ή συναντήσεις που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα, εξαιτίας των δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν. Αφήστε τα για άλλη μέρα και μην επιμένετε σε υπερβολές, όταν δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για να ολοκληρωθούν. Θέματα εκπαίδευσης ή ανώτερης μόρφωσης, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία απέναντι στην καθημερινότητα, δεν θα σας αφήσει να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τον τρόπου που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Δείξτε προσοχή σε άτομα που είναι αρνητικά και μπορούν να εκμεταλλευτούν την συναισθηματική σας αστάθεια.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση