Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα θα εξελιχθούν με τρόπο που θα δείξετε νέο ενδιαφέρον σε συμφωνίες και συμβόλαια. Η ευαισθησία που θα εκδηλώσετε απέναντι στον σύντροφό σας θα αλλάξει την μέχρι τώρα σχέση σας. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί και θα έρθουν στο φως γεγονότα που θα σας συναρπάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που είναι μπερδεμένες και μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους. Οι συζητήσεις που θα προκύψουν ανάμεσα σε οικεία πρόσωπα, θα απαιτήσουν να μείνετε προσγειωμένοι και απόμακροι απέναντι σε προκλήσεις και διαφωνίες. Η ματιά σε νέους έρωτες, θα χαρίσει ευχάριστες στιγμές στην μέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τάση να αναλύσετε με λεπτομέρεια κρυφές καταστάσεις που έχουν αναπτυχθεί στο παρελθόν, επιζητά να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αποφάσεις που είστε έτοιμοι να λάβετε. Μην επιμείνετε σε αρνητικές σκέψεις που μπορούν να σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για να βάλετε τα σχέδια σας σε μία τάξη και να τα ξεκινήσετε με έναν πιο ενεργό τρόπο. Ίσως, η απόφαση να τα φέρετε στην δημοσιότητα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των άλλων γύρω σας και θα σας προσελκύσουν νέες ιδέες. Το θάρρος και η τόλμη είναι το κλειδί της ημέρας.

ΛΕΩΝ

Περιορίστε τις συμπεριφορές ή τις εκδηλώσεις που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις με τους άλλους γύρω σας. Θυμηθείτε ότι, κάποιοι σας παρατηρούν και κρίνουν τον τρόπο που ενεργείτε. Μικρές δυσκολίες ενδεχομένως θα προκύψουν σε νέες συνεργασίες, που δεν έχουν γερά θεμέλια να στηριχτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία να συζητήσετε με κόσμο και να ξεκινήσετε σχέδια που έχουν να κάνουν με  τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Η παιδεία και τα θέματα που αφορούν την μόρφωση σας, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας σε σεμινάρια ή νέα προγράμματα επιμόρφωσης.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές, δικαστικές υποθέσεις, ασφάλειες, στα οποία θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί, ιδίως αν υπάρξουν κρυφές υποθέσεις. Μία μικρή ανασφάλεια θα εμφανιστεί στην προσπάθεια σας να ενταχθείτε σε νέες κοινωνικές ομάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαγνώστε τα πραγματικά συναισθήματα των άλλων ή αυτών που είναι πιο κοντά σας και έπειτα προβείτε σε συμπεράσματα ή ενέργειες. Με άτομα που τα διακρίνει η ειλικρίνεια, μπορεί να έχετε καλές συνεργασίες και να εξετάσετε με αισιοδοξία μελλοντικά σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν, δημιουργώντας σας ένα επιπλέον άγχος. Προγραμματίστε θέματα που αφορούν τον συναισθηματικό σας τομέα και επεξεργαστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα αισθήματα που σας διακατέχουν, χωρίς τύψεις και ενοχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το άγχος, δεν είναι καλός οδηγός σε αποφάσεις και συμπεράσματα που αφορούν τα οικονομικά και γενικότερα θέματα της υλικής σας ασφάλειας. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και εστιάστε στις λύσεις που ήδη σας δίνονται. Μιλήστε με έμπιστα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία δεν θα σας επιτρέψει να δείτε αντικειμενικά τις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας. Μείνετε μόνοι και επαναξιολογήστε τα θέματα που σας έχουν επηρεάσει αρνητικά και δώστε χρόνο στον εαυτό σας, ώστε να βελτιώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία έντονη κινητικότητα θα εμφανιστεί στον εργασιακό σας χώρο, κάνοντας σας πιο δραστήριους και ενεργητικούς. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να προβείτε σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, θα έχετε την ευκαιρία να βελτιωθούν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση