Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις και ζητήματα που δεν είστε έτοιμοι να δώσετε λύση ή να τα επεξεργαστείτε κατάλληλα. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας σε περιπτώσεις που νιώσετε ότι οι προκλήσεις είναι έντονες. Αντιδράστε με τρόπο που θα μπορέσετε να έχετε τον έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις του παρελθόντος που δημιούργησαν δυσκολίες στην επικοινωνία ή υπήρξαν ως κρυφές καταστάσεις. Περιορίστε την φαντασία και μην αφήνετε αδυναμίες σας να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Νομικές υποθέσεις ή δάνεια θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεχθείτε βοήθεια από άτομα έχουν την πρόθεση να σταθούν δίπλα σας και συζητήστε θέματα που σας έχουν απασχολήσει ή σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Ξεκαθαρίσματα θα φέρουν μία νέα τροπή στις σχέσεις σας, ιδίως σε αυτές που αφορούν συνεργασίες ή σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε επαγγελματικά ζητήματα που έχουν δείξει μία σοβαρότητα, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο. Μία ώθηση από τρίτα πρόσωπα, θα υπάρξει σε απρόοπτους χρόνους, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, ανάλογα όμως με τον τρόπο που θα τα χειριστείτε.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία ή τα οικονομικά σας. Έχετε την απαραίτητη τόλμη και θα μπορέσετε να τα καταφέρετε. Αποφύγετε διλλήματα που μειώνουν την αυτοπεποίθηση σας. Μικρές αποδράσεις μπορούν να αλλάξουν την διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα οικονομικά σας θέματα και θα προσαρμόσετε τις ανάγκες σας με βάση τα έσοδα σας. Η ανάγκη να εξετάσετε με λεπτομέρεια την εξέλιξη τους, θα σας δώσει την σιγουριά που έχετε ανάγκη. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ευχέρεια να διαγνώσετε τα πραγματικά συναισθήματα των άλλων θα βοηθήσει στον τρόπο που πρέπει να επεξεργαστείτε τα πράγματα. Η ερωτική σας διάθεση θα αλλάξει το κλίμα στην σχέση σας. Διοργανώστε μια ρομαντική έξοδο ή βρεθείτε σε χώρους που σας χαλαρώνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με υποχρεώσεις και ευθύνες θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα μειώσουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Θέματα καριέρας ή κοινωνικής καταξίωσης θα έχουν θετικά αποτελέσματα, καθώς είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, έχετε την δυνατότητα να εξετάσετε σφαιρικά τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς θα βρείτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Οι συζητήσεις με άτομα εμπιστοσύνης ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα εμπλουτίσουν τις σκέψεις σας. Μικρές δυσκολίες στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποφύγετε εντάσεις και κόντρες στις μακροχρόνιες σχέσεις ή σε συνεργασίες. Η συναισθηματική σας κατάσταση ίσως, είναι αρκετά έντονη και αυτό, δεν βοηθά να μείνετε ψύχραιμοι ή να δείτε ξεκάθαρα με ποιον τρόπο θα χειριστείτε τις εξελίξεις ή τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο θα ανατρέψει το ήπιο κλίμα. Η διάθεση να λάβετε αποφάσεις και να ασχοληθείτε με μελλοντικά θέματα μπορεί να μην είναι η κατάλληλη, γι’ αυτό αφήστε περισσότερο χρόνο. Κρυφές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα φαίνεται να επικρατεί μία ηρεμία και μπορείτε να εξετάσετε με ευκολία τα πλάνα και τα μελλοντικά σας σχέδια. Ακολουθήστε αυτό που προστάζει η καρδιά σας και εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας. Προβείτε σε νέα σχέδια. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση