Τα ζώδια της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Επαναξιολογείστε θέματα που απαιτούν ολοκληρωμένο έλεγχο και επιζητούν την προσοχή σας. Μείνετε προσηλωμένοι σε στόχους και ιδέες που έχετε ενεργοποιήσει. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά ή τον σύντροφό σας, θα ευνοηθούν και θα έχετε μία καλή επικοινωνία.

ΤΑΥΡΟΣ

Κρυφές υποθέσεις ή παρασκήνια, θα εξελιχθούν, ιδίως στην ερωτική σας ζωή και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις κινήσεις σας. Η μέρα, δεν θα είναι αρκετά ευχάριστη και θα νιώσετε μία μικρή πίεση. Προσπαθήστε να εστιάσετε στον εαυτό σας και να μείνετε χαλαροί, όσο αυτό γίνεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα έχουν την κατάληξη που εσείς θα ορίσετε, μέσω της συμπεριφοράς σας. Ίσως, οι βιασύνες και οι αντισυμβατικές κινήσεις να δημιουργήσουν κενά στα θέματα σας και να εμποδίσουν την ομαλή τους εξέλιξη. Επιπλέον ζητήματα που θα σας απασχολήσουν, θα έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς και απαισιοδοξίας, θα σας χαρακτηρίζει κατά την διάρκεια της ημέρα. Δείξτε υπομονή και αποφύγετε δυσκολίες που θα εμποδίσουν τις προσδοκίες και τα όνειρά σας. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους. Θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, θα έρθουν πιο ευνοϊκά.

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός που δείχνετε απέναντι στις εξελίξεις, θα μειώσει τους ανταγωνισμούς ή τις ενδεχόμενες «επιθέσεις», συναισθηματικές ή λεκτικές. Ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση σας ή των παιδιών σας, θα πάρουν τον πρώτο ρόλο στις αναζητήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξτε προσοχή, σε παρασκήνια ή κρυφές καταστάσεις, που μπορεί να εξελιχθούν σε συνεργασίες ή σε θέματα σχέσεων. Προχωρήστε με σταθερά βήματα και επιδιώξτε συναντήσεις με άτομα που εμπιστεύεστε ή σας χαλαρώνουν. Περιορίστε έντονες συμπεριφορές, που μπορεί να εμφανιστούν σε μεγαλύτερο βαθμό.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια περίεργα συναισθήματα ή προκαταλήψεις, δεν βοηθούν και πολύ το χώρο των επαγγελματικών σας. Σήμερα, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας. Προσέξτε περισσότερο την υγεία σας, χρειάζεστε ξεκούραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες και αναλύσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας ζωή και αποφύγετε να διεισδύσετε σε βάθος σε ζητήματα απλά θα σας εκτροχιάσουν. Μείνετε σταθεροί στις προτιμήσεις και στα «θέλω» σας. Μικρές εντάσεις μπορεί να παρουσιαστούν στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ψυχολογία σας είναι σημαντική να βρεθεί σε ισορροπία και να απομακρυνθείτε από συναισθηματικές φορτίσεις. Ανακαλύψτε νέες ικανότητες και διοχετεύστε την ενέργεια σας με δημιουργικό τρόπο. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο θα είναι θετικές και θέματα που τις αποτελούν θα μπορέσετε να τα ξεκαθαρίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση, θα είναι επιρρεπής σε καταστάσεις που δείχνουν πιο σκληρές ή επιθετικές. Προσπαθήστε να απομακρυνθείτε και να διατηρήσετε την ασφάλεια σας, χωρίς να υπεκφεύγετε. Μιλήστε με άτομα εμπιστοσύνης και προσπαθήστε να μείνετε χαλαροί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση να επικοινωνήσετε με καινούργια πρόσωπα και να κάνετε νέες συνεργασίες, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Διατηρείστε την αισιοδοξία σας και μην αφήνετε τις προκλήσεις να σας βγάζουν από τον δρόμο σας. Ξεκαθαρίσματα σε μακροχρόνιες σχέσεις ή σε θέματα γάμου, θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημα σας, στηρίζοντας τις κινήσεις σας στα επαγγελματικά σχέδια που έχετε προγραμματίσει. Ίσως, προκύψει μία αναπάντεχη σύγκρουση στον συναισθηματικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να σας χαλάσει την διάθεση.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση