Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη για να αντιμετωπίσετε ευθύνες και νέες υποχρεώσεις. Μπορεί να ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος, γι’ αυτό μείνετε προσγειωμένοι σε σκέψεις και σε αντιδράσεις. Σκεφτείτε ότι, είναι μπόρα είναι και θα περάσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε και να βελτιώσετε θέματα της επαγγελματικής σας ζωής, θα αλλάξουν τα πλάνα που ίσως έχετε προγραμματίσει, αλλά προς το καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και κρατήστε επιφυλάξεις, όταν αυτό απαιτείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας και θα βάλετε τα απαραίτητα όρια. Ίσως, η διάθεση να λειτουργήσετε καταναλωτικά και να ξοδέψετε χρήματα για δώρα, θα σας ανανεώσουν και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είστε αρκετά οξύθυμοι θα πρέπει να χαλαρώσετε και να αφήσετε χώρο και χρόνο στις εξελίξεις. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε σωματικές ασκήσεις ή μια βόλτα στη φύση και εξετάστε τα πράγματα από την αρχή. Προσέξτε την συμπεριφορά σας σε συζητήσεις που αφορούν προσωπικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Στα καθημερινά σας θέματα δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία και αυτό, μπορεί να σας παρασύρει σε αυταπάτες και λάθος συμπεράσματα. Προσπαθήστε να είστε πιο στοχευμένοι στα «θέλω» και στις προσδοκίες σας. Τα οικονομικά σας, θα έχουν την ευχέρεια να βελτιωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πνεύμα ελευθερίας ή αντισυμβατικότητα θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα μετανιώσετε ή θα αντιδράσετε με λάθος τρόπο. Βάλτε φρένο σε επιθυμίες και ασχολίες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε κίνδυνο. Θέματα συνεργασιών ή σχέσεων θα ευνοηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερότητα σε επαγγελματικά ζητήματα, θα δώσουν το περιθώριο να εξελιχθείτε και να οδηγηθείτε με αργά βήματα προς την επιτυχία. Εστιάστε σε θέματα καριέρας και μην αφήσετε λάθος εντυπώσεις σε άτομα που έχουν αγνή πρόθεση να σας βοηθήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνειδητοποιήστε λάθη και αποφύγετε υπέρμετρες καταστάσεις, ενώ παράλληλα παρατηρήστε τις αντιδράσεις των άλλων. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι στο κατάλληλο σημείο, ώστε να επαναφέρετε την αρμονία και την ισορροπία. Ξεκάθαρα συναισθήματα, θα βρουν ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε στα γεγονότα της ημέρας, θα σας κάνει επιρρεπείς σε αντιδράσεις που απαιτούν να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Εχθρικά συναισθήματα θα δημιουργήσουν εντάσεις και θα νιώσετε ότι επιβαρύνεστε συναισθηματικά. Δάνεια, κληρονομιές και οικονομικά, ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική αστάθεια σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σας, θα αλλάξουν την διάθεση σας και ίσως νιώσετε ανασφάλεια. Προσπαθήστε να δείτε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις γύρω σας και να επεξεργαστείτε με σοφία τα δεδομένα που σας δίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικές υποθέσεις θα λάβουν χώρα στις αποφάσεις για τα προσωπικά σας. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να ξεχωρίσετε τους τομείς μεταξύ τους. Αναγνώριση και αποδοχή, θα βρείτε από τον σύντροφό σας, αφού πρώτα συζητήσετε με ειλικρίνεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Νέες ενάρξεις θα υπάρξουν στην επαγγελματική σας ζωή και θα μπορέσετε να κατακτήσετε όνειρα και «θέλω». Η δυναμική παρουσία που θα δείξετε απέναντι στα πράγματα, θα είναι το έναυσμα για νέες συνεργασίες. Αναδείξτε τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας τάσεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση