Τα ζώδια της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας, σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σας και μείνετε προσγειωμένοι σε προτάσεις που δεν είναι εύκολο να αξιοποιηθούν. Προστατέψτε τον εαυτό σας και μην κάνετε υπερβολές που θα φέρουν λάθος αποτέλεσμα. Δυσκολίες στο φιλικό περιβάλλον θα αντιμετωπιστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, βοηθά να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να τα δείτε από ένα πιο γενικό πρίσμα. Στοχεύστε τα σχέδια σας και αναλύστε τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Βάλτε όλη σας την δύναμη, σε περιπτώσεις που μπορεί να νιώσετε ότι θα δυσκολευτείτε στο αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα αίσθημα μοναξιάς ή απαισιοδοξίας θα εμποδίσει τα σχέδια σας και θα νιώσετε ανασφάλεια για το μέλλον. Δείξτε λίγη υπομονή και ασχοληθείτε περισσότερο με τα «θέλω» και τις προσδοκίες σας. Θέματα καριέρας θα ευνοηθούν και θα βρείτε νέους τρόπους επίλυσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοκυριαρχία, είναι στοιχεία που θα βελτιώσουν την προσωπική σας ζωή. Οργανώστε συγκεντρώσεις με τα αγαπημένα ή φιλικά πρόσωπα και περάστε μαζί τους ευχάριστα. Η εκπαίδευση και η μόρφωση, θα σας απασχολήσουν και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

ΛΕΩΝ

Η προσπάθεια σας να ξεπεράσετε συναισθήματα ή προκαταλήψεις που θα εμποδίσουν συζητήσεις που αφορούν την σχέση σας, θα χαρίσουν όμως την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά. Ίσως, η σκέψη να συναντηθείτε σε μέρη που θα σας χαροποιήσουν, να δημιουργήσει ευχάριστα συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προκαταλήψεις και οι αντιπαραθέσεις που έχουν εμφανιστεί στον επαγγελματικό σας χώρο, θα δημιουργήσουν παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο και να αποφύγετε υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσετε. Συνεργασίες, θα ευνοηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων θα αναδείξει την δοτικότητα και την ευαισθησία σας. Χρήματα που περνούν από τα χέρια σας, θα τα ξοδέψετε και ίσως, βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Σήμερα, η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας, απαιτεί καλή διαχείριση και να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο θα έχουν την κατάλληλη εξέλιξη, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Μακρινά ταξίδια, ή θέματα ανώτερης εκπαίδευσης θα σας ανανεώσουν και θα νιώσετε ευχάριστα. Η διασκέδαση και δημιουργικά θέματα θα σας κάνουν πιο δραστήριους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία να μείνετε στο σπίτι θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Η επαφή με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος και οι περισσότερες ώρες που θα ασχοληθείτε μαζί τους, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα νιώσετε χαρούμενοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για να ανανεωθούν οι συνεργασίες και τα εργασιακά σας θέματα. Μικρές αποδράσεις θα βελτιώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο και θα δώσουν ένα ευχάριστο στίγμα στην καθημερινότητα σας. Κληρονομικά και οικονομικά θέματα θα δοκιμαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα έχουν την άνθιση που εσείς αναζητάτε, θα εξαρτηθούν βέβαια από την δική σας συμπεριφορά. Η μέρα, είναι διφορούμενη και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις, που μπορούν να δείξουν τις ικανότητες και δυνατότητες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι φιλοσοφημένες σκέψεις και η αισιοδοξία που δείχνετε απέναντι στην ερωτική σας ζωή, θα αλλάξουν την διάθεσή και τον τρόπο που την αντιμετωπίζετε. Επανεξετάστε πλάνα ή μακροχρόνια σχέδια, που απαιτούν να δείξετε αποφασιστικοί. Διασκεδάστε και βρεθείτε σε χώρους που σας χαλαρώνουν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση