Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 2 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ασχοληθείτε με κάτι που είναι πρωτοποριακό, το οποίο θα σας χαρίσει ενέργεια και δράση. Οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν, ιδίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα ευνοηθούν οι κοντινές αποδράσεις. Σήμερα, θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας σε θέματα καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι πτωτική και χρειάζεται να μείνετε ψύχραιμοι και ήρεμοι σε πιθανόν απρόοπτα. Κάντε υπομονή και αφήστε τις δυσκολίες, για άλλη μέρα. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια, θα ευνοηθούν και θα επαναξιολογήσετε τα στοιχεία που την αποτελούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε δυναμικά να οδηγήσετε την προσωπική σας ζωή προς την επιτυχία. Θυμηθείτε, η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία, θα βοηθήσουν στις προσπάθειες σας. Δικαστικά ζητήματα θα σας ευνοήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να γίνετε ρεαλιστές και να μην αγχώνεστε υπερβολικά. Προτιμήστε να συναντηθείτε με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ή έχετε κοινά στοιχεία. Η ένταση και η αδιακρισία, μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας και να νιώσετε έντονα μία απόσταση, από τον σύντροφο σας.

ΛΕΩΝ

Μία έντονη τάση θα δείξετε προς τις αγορές και τις σπατάλες. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από τα όρια σας και βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Εντάξτε στην καθημερινότητα σας την άθληση και την υγιεινή διατροφή. Οι επαφές και οι έξοδοι με φίλους θα σας διασκεδάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία σας, σήμερα, θα είναι ευνοϊκή, ιδίως με τις γυναίκες. Ίσως, φανείτε κάπως διστακτικοί σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με νέους έρωτες. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθηση σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας στην άθληση ή σε σωματικές δραστηριότητες.

ΖΥΓΟΣ

Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που ανήκουν στο οικείο περιβάλλον σας, θα σας αναγκάσουν να δείτε μία διαφορετική οπτική. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και μην νιώθετε ανασφαλείς για τις αποφάσεις σας. Πάρτε τον χρόνο σας, πριν προβείτε σε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αρκετά επιρρεπής, γι’ αυτό απομακρυνθείτε από εντάσεις και καυγάδες. Την διάθεση να διεισδύσετε εις βάθους, σε ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει, θα είναι καλύτερα να την αποφύγετε. Μείνετε μόνοι και εστιάστε στα όνειρα και τις προσδοκίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η λεπτομερής εξέταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, θα χαρίσει την σιγουριά που έχετε ανάγκη. Μην παρασυρθείτε από περιττές αναλύσεις που θα σας κάνουν να ξεφύγετε από το θέμα που σας απασχολεί. Οι συνεργασίες σας, θα ευνοηθούν και η υποστήριξη που θα λάβετε από κοντινά σας πρόσωπα, θα σας χαρίσει σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία έξοδος με άτομα που συμπαθείτε ή έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα διαμορφώσει θετικά την διάθεση σας. Οι νέες συνεργασίες θα σας δυσκολέψουν ή θα δείξουν ότι θέλουν περισσότερη προσπάθεια για να ολοκληρωθούν. Κάντε υπομονή και τις ανάλογες προσπάθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε θέματα που σας έχουν απασχολήσει και έχουν να κάνουν με μακρινές αποστάσεις. Αυτό θα σας χαλαρώσει και θα δώσει το περιθώριο να βρείτε νέους διόδους στην ζωή σας. Στον ερωτικό σας τομέα, δείξτε πιο αποφασιστικοί και μην διχάζεστε από μικρές λεπτομέρειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αρνητική σας ψυχολογία μπορεί να επιδεινώσει τις λάθος συμπεριφορές. Μείνετε μόνοι και εστιάστε στο κέντρο σας. Η τάση να μεγαλοποιείται τα θέματα, δεν αφήνει να δείτε με ξεκάθαρη ματιά τις καταστάσεις και τις εξελίξεις γύρω σας. Δείξτε προσοχή σε αρνητικά πρόσωπα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση