Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Σεπτεμβρίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ειλικρίνεια είναι στοιχείο που θα επαναφέρει σε μία καλή ροή τις σχέσεις σας, καθώς θα καταθέσετε αληθινά συναισθήματα ή τα σχέδια σας. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί και θα γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα στο συγγενικό σας περιβάλλον. Μικρές δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε σε θέματα καριέρας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η ρουτίνα και η καθημερινότητα σας θα επηρεαστεί από τυχόν απρόοπτα. Προσπαθήστε να μείνετε ρεαλιστές στις εξελίξεις και να τις εξετάσετε πιο σφαιρικά. Άτομα που θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα, γι’ αυτό μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση να χαράξετε νέα σχέδια και να γίνετε πιο ενεργητικοί, θα βελτιώσει τα επαγγελματικά σας. Η εφευρετικότητα και η διπλωματία που σας διακατέχουν θα είναι το βάθρο για να εξελιχθείτε σε θέματα καριέρας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση θα σας απασχολήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις και κόντρες με οικεία άτομα και κρατείστε μία αποστασιοποιημένη θέση. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα ήπιο κλίμα στις συζητήσεις σας. Θέματα σχέσεων θα κλονιστούν και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μία διαφορετική πραγματικότητα. Μείνετε πιο ψύχραιμοι.

ΛΕΩΝ

Η υπερευαισθησία σας συνδυασμένη με την επικοινωνία, θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα μακροχρόνιων σχέσεων ή συνεργασιών. Μείνετε αποστασιοποιημένοι σε αποκαλύψεις ή παρασκήνια που έχουν να κάνουν με την εργασία σας. Εξετάστε σημαντικά θέματα, άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σας μπορεί να φαίνεται ότι, επικρατεί μία ηρεμία, δεν μπορεί τίποτα όμως να σας υποσχεθεί την τήρηση των όρων που έχετε θέσει. Συνεχίστε να καταβάλλετε προσπάθειες και αυξήστε τις ώρες εργασίας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Ασχοληθείτε με κάτι που σας χαλαρώνει.

ΖΥΓΟΣ

Οι συζητήσεις που έχουν να κάνουν με νέες δημιουργίες ή καλλιτεχνικά θέματα, θα σας ξεκουράσουν και θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Σε περίπτωση που αντικρίσετε μία οξύθυμη συμπεριφορά από τους άλλους, προσπαθήστε να μην ενδώσετε στις προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και η τάση να σκαλίσετε παρελθοντικά θέματα, μπορεί να σας διχάσει. Ίσως, θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στις απαιτήσεις σας και να είστε πιο διαλλακτικοί στα συναισθήματα των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συζητήστε με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον και δημιουργήστε νέες παραστάσεις που θα σας γεμίσουν ευχάριστα συναισθήματα. Η μέρα, είναι κατάλληλη να φέρετε σε δημοσιότητα στοιχεία ή σχέδια που έχετε οργανώσει και μπορούν να σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα, μπορεί να μην είναι από τις πιο κατάλληλες, εσείς όμως έχετε την δύναμη να ξεπεράσετε οποιαδήποτε δυσκολία. Οργανώσετε εκδηλώσεις ή συγκεντρώσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και διοχετεύστε την ενέργεια σας με δημιουργικούς  τρόπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με πολύ κόσμο ή να βρεθείτε σε χώρους που σας διασκεδάσουν, θα σας κρατήσει ενεργητικούς και δραστήριους. Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και παρεξηγήσεις που ενδεχομένως έχουν υπάρξει στο παρελθόν με οικεία πρόσωπα ή τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα συζητήσετε για συναλλαγές που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Βασιστείτε στην διαίσθηση και το ένστικτό σας, σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τον ερωτικό σας τομέα. Η φαντασία και η έμπνευση, είναι στοιχεία που θα σας χαλαρώσουν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση