Τα ζώδια της Τρίτης 23 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 23 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Προκαταλήψεις και εμμονές δεν βοηθούν να δείτε ξεκάθαρα τις εξελίξεις και τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας. Ξεκαθαρίστε θέματα σχέσεων που έχετε αφήσει άλυτα όλο αυτό το διάστημα. Προγραμματίστε εκδηλώσεις ή καλλιτεχνικές συνευρέσεις που θα σας χαλαρώσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα ατόμων που σας ενδιαφέρουν, θα εκφράσει την ευαισθησία σας και θα προσπαθήσετε να τους βοηθήσετε. Χρήματα που περνούν από τα χέρια σας θα τα ξοδέψετε σε δώρα και αγορές. Οι αποφάσεις που θα λάβετε σε εργασιακά θέματα, θα έχουν θετική εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρνητικά συναισθήματα θα μειώσουν την ζωτικότητα και την ενέργεια σας. Στραφείτε προς την εσωτερική σας αρμονία και δείτε πιο αισιόδοξα τα πράγματα. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα βελτιωθούν, καθώς ο ρομαντισμός και η δοτικότητα σας θα αλλάξουν το κλίμα ανάμεσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα, κληρονομιές, νομικές υποθέσεις, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και τρίτα πρόσωπα θα στηρίξουν τις απόψεις και τα αιτήματα σας. Βρεθείτε με πρόσωπα που νιώθετε ασφάλεια και απομακρυνθείτε από καθετί που παρουσιάζει κίνδυνο και εσωτερική ένταση.

ΛΕΩΝ

Απομακρυνθείτε από αποφάσεις που μπορούν να σας δημιουργήσουν επιπλέον δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή. Ζητήστε συμβουλή από έμπιστα πρόσωπα και επεξεργαστείτε μαζί τους τις λεπτομέρειες που σας έχουν δοθεί. Συγγενικά πρόσωπα θα στηρίξουν τις προσδοκίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, είναι διφορούμενη και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Αφήστε τον κατάλληλο χρόνο, έτσι ώστε να σας δείξουν τα πράγματα το πως θα πρέπει να κινηθείτε. Θέματα συνεργασιών θα σας δυσκολέψουν και θα πρέπει να δείξετε υπομονή.

ΖΥΓΟΣ

Η αισιοδοξία και οι φιλοσοφημένες σκέψεις θα ευνοήσουν την ψυχολογία σας και θα επανεξετάσετε πλάνα που απαιτούν συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Η δημιουργικότητα και η ζωντάνια, θα σας οδηγήσουν προς την πρόοδο και την επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε απόψεις που μπορούν να σας φέρουν εκτός των ορίων σας. Προσέξτε τις ενέργειες σας, ιδίως με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Διοχετεύστε την ενέργεια σας, στην άθληση ή στις σωματικές δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επικοινωνίες με συγγενικά πρόσωπα θα βελτιωθούν και θα ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος. Σε ανησυχίες που έχουν να κάνουν με τον γάμο σας ή τις μακροχρόνιες σχέσεις σας, θα χρειαστεί να μείνετε ψύχραιμοι και να βαδίσετε με αργά βήματα. Θυμηθείτε, η μέρα, μπορεί να εμφανίσει αρκετά απρόβλεπτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η απομόνωση και η τάση μοναχικότητας, θα σας φέρει πιο κοντά με τις εσωτερικές σας ανησυχίες. Βρεθείτε σε μέρη που αισθάνεστε ασφαλείς και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Αφήστε τις δυσκολίες για άλλη μέρα. Βάλτε σε μία τάξη τα οικονομικά σας και γενικότερα θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η θετική ενέργεια και η αυτοπεποίθηση, είναι στοιχεία που θα εντείνουν την δράση σας και θα εξετάσετε με υπομονή θέματα που έχουν να κάνουν με την σταδιοδρομία σας. Η ανώτερη εκπαίδευση θα έρθει στο προσκήνιο για σας και συμβουλές από άτομα καταρτισμένα θα σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καχυποψία και τα αρνητικά αισθήματα, δεν βοηθούν να κυλήσουν ομαλά οι σχέσεις σας. Συζητήστε τις απόψεις και τις σκέψεις σας, σε πιο χαμηλό προφίλ και κατανοήστε τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση