Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Βρεθείτε αντιμέτωποι με προσωπικές δυσκολίες που σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα ξεκαθαριστούν και θα βρείτε νέους κώδικες επικοινωνίας. Οι συναντήσεις και οι επαφές με φίλους θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα θα εξασφαλίσουν την θέση που επιθυμείτε, αφού η συμπεριφορά σας θα είναι ανάλογη με τις εξελίξεις. Η σταθερότητα και η επιχειρηματικότητα που διαθέτετε, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των άλλων γύρω σας και θα μειώσουν πιθανότητες αποτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επιθετικές αντιδράσεις και οι αρνητικές συμπεριφορές θα φέρουν μία αναστάτωση στην σχέση σας. Ξεκαθαρίστε μπερδεμένες καταστάσεις σε ήπιους τόνους και συζητήστε για νέα σχέδια με περισσότερη αισιοδοξία. Διασκεδάστε και γνωρίστε νέους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα που σχετίζονται με την υλική σας ασφάλεια, τα οικονομικά, τα δάνεια, θα αποκαλύψουν στοιχεία που θα σας ανοίξουν τον δρόμο. Συγκεντρωθείτε στα στοιχεία που σας δίνονται και παρατηρείστε τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ενασχολήσεις που θα σας διασκεδάσουν.

ΛΕΩΝ

Επικοινωνήστε με άτομα που είναι στο κοντινό σας περιβάλλον και συζητήστε για στόχους που θα διευρύνουν την σταδιοδρομία σας. Πιθανόν άτομα που ανήκουν στο φιλικό σας περιβάλλον, να σας βοηθήσουν. Μικρά ταξίδια ή η επαφή σας με την φύση, θα βελτιώσουν την διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα βρεθούν σε ένα υψηλό επίπεδο, καθώς στο παρελθόν έχετε κάνει τις ανάλογες προσπάθειες. Οργανώστε τον χρόνο σας κατάλληλα, έτσι ώστε να υπάρξει ελεύθερος χρόνος για τον εαυτό σας. Μείνετε μόνοι και σκεφτείτε με συλλογική σκέψη το πως θα πρέπει να αντιδράσετε στις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η μέρα, είναι κατάλληλη να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε και να ζήσετε ελεύθερα και χωρίς πιέσεις. Η γενναιόδωρη διάθεση και η ζωτικότητα σας, βοηθούν τις σχέσεις σας και μπορούν να τους χαρίσουν μία ευχάριστη τροπή. Μπορείτε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σας έχουν απασχολήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καταπίεση και οι έμμονες σκέψεις, δεν βοηθούν να μείνετε συντονισμένοι στους στόχους σας. Παρασκήνια που έχουν να κάνουν με ερωτικές σχέσεις θα σας δυσκολέψουν, καθώς θα προσπαθήσετε να μείνετε έξω από συναισθηματισμούς και υπερβολές. Η ψυχραιμία θα σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κοντινές μετακινήσεις θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και παράλληλα θα σας εμψυχώσουν. Βρεθείτε με φίλους και άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον και σχεδιάστε ασχολίες που θα σας χαροποιήσουν. Οι συζητήσεις με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος, θα βάλουν σε τάξη ζητήματα που έφεραν παρεξηγήσεις στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα και περιορίστε τις σκέψεις σας όσο αφορά τις υπερβολές και τις υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί. Κινηθείτε πιο ελεύθερα και μην περιορίζετε τα όνειρά σας. Η υλική σας ασφάλεια και τα οικονομικά σας, είναι θέματα που θα μπουν σε τάξη και θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με περισσότερη λεπτομέρεια απέναντι στα επαγγελματικά σας σχέδια και οργανώστε νέες προσδοκίες που θα κρατήσουν ενεργό τον ενθουσιασμό σας. Απομακρυνθείτε από αγχωτικές σκέψεις που προκαλούν ανασφάλειες και φοβίες για το μέλλον σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Μία υπερβολική ευαισθησία θα σας κλείσει στο σπίτι και θα μείνετε μακριά από δράσεις και ενέργειες. Αποφύγετε κόντρες και καυγάδες, ιδίως με άτομα που συνεργάζεστε ή τον σύντροφό σας. Τα οικονομικά σας θα μπουν σε μία τάξη και θα μπορέσετε να δείτε πιο εμπεριστατωμένα τις ανησυχίες σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση