Τα ζώδια της Κυριακής 21 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 21 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχρότητα που ενδεχομένως θα παρουσιαστεί στο οικείο περιβάλλον σας, μπορεί να οφείλεται από την δική σας συμπεριφορά. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και μην αφαιρείστε σε σοβαρά ζητήματα. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και επανεξετάστε τα έξοδα και τις δαπάνες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να παρατηρήσετε τις αντιδράσεις και τις προθέσεις των συνεργατών σας. Ίσως, οι υπέρμετρες συμπεριφορές να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βρουν την ανάλογη ανταπόκριση από τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελέγξτε την υπερβολική σας ευαισθησία. Κρατήστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε τα συναισθήματα σας. Θέματα εργασίας θα σας απασχολήσουν και θα ψάξετε νέες διόδους για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι συνεργασίες σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα και θα ευνοηθούν στο μέλλον, ιδίως με άτομα που αφορούν το γυναικείο φύλο. Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα και μικρά ταξίδια θα ανανεώσουν την διάθεση σας. Η φιλική διάθεση και η ειλικρίνεια, θα αλλάξουν προς το θετικό την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Οι επισκέψεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα αλλάξουν την διάθεση σας προς το καλύτερο και θα έχετε το περιθώριο να μιλήσετε για νέα σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και συζητήστε με ειλικρίνεια, τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα σας, θα κυλήσει αρκετά ευχάριστα και θα μπορέσετε να επανεξετάσετε ζητήματα που σας έχουν δυσκολέψει στο παρελθόν. Δεχθείτε την βοήθεια από τους γύρω σας και στηρίξτε με δυναμισμό τις ιδέες σας. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα ευνοηθούν θέματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα και τα παιδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Πριν λάβετε κάποιες αποφάσεις στραφείτε σε καταστάσεις που ενδεχομένως έχουν φύγει εκτός ελέγχου. Η ικανότητα σας να διακρίνετε την αλήθεια και να ζυγίζετε τα θέματα, θα βοηθήσει στα συμπεράσματα σας. Η νοσταλγία του παρελθόντος, θα σας φέρει κοντά με άτομα που είχατε κοινά ενδιαφέροντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη σε περιπτώσεις που οι γύρω σας θα στηρίξουν τα σχέδια σας. Η επικοινωνία σας θα βελτιωθεί, καθώς θα μιλήσετε με ειλικρίνεια και αγνά συναισθήματα. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο, ιδίως σε τρίτα πρόσωπα που εισβάλλουν ξαφνικά στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συμβόλαια, συμφωνίες και νέες επιχειρηματικές ιδέες, θα δημιουργήσουν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Η ερωτική σας διάθεση και ο ρομαντισμός, θα φέρει κοντά τον σύντροφό σας. Οργανώστε εξόδους ή βόλτες στην φύση που θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην προκαλείτε συζητήσεις που θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Ηρεμήστε και δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε αθλητικές ή σωματικές δραστηριότητες. Προσέξτε την συμπεριφορά σας σε οικονομικές συναλλαγές που εξελίσσονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσπάθεια να δείξετε ψυχραιμία σε κρυφές υποθέσεις ή παρασκήνια, θα σας οδηγήσει σε πιο ρεαλιστική ματιά. Μην επιτρέψετε τρίτα άτομα να διαβάλλουν τις απόψεις σας, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε αυταπάτες και να εξαπατηθείτε. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανυπακοή και το πνεύμα ελευθερίας θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Θυμηθείτε να βάλετε φρένο σε ενέργειες που μπορεί να σας οδηγήσουν εκτός των ορίων σας. Θέματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία μπορεί να εμφανίσουν σοβαρά επακόλουθα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση