Τα ζώδια της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 19 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η αναδρομή στο παρελθόν και η ανάλυση σε λάθη που έχουν γίνει, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε υπέρμετρες εκδηλώσεις ή συμπεριφορές. Στα θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση ή νομικές υποθέσεις, θα σας στηρίξουν άτομα από το γύρω περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αυτοκυριαρχία και η αποφασιστικότητα, θα αλλάξουν την θέση σας απέναντι στα πράγματα. Κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά ή οικονομικά και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Συγκυρίες που θα εμφανιστούν θα ευνοήσουν τις κοινωνικές σας επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν, σήμερα, στον επαγγελματικό σας τομέα και οι συνεργασίες σας, θα έχουν το αποτέλεσμα που έχετε ορίσει. Μικρές αποδράσεις στην φύση, θα ευνοήσουν την ψυχολογία σας και θα βρεθείτε μπροστά σε νέες περιπέτειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκαθαρίστε παρεξηγήσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν και κατανοήστε τα συναισθήματα των άλλων. Η αναγνώριση από το εργασιακό σας περιβάλλον, θα ωθήσει τα σχέδια σας στο καλύτερο επίπεδο. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια θα βελτιωθούν.

ΛΕΩΝ

Διοργανώστε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο, διότι θα σας διασκεδάσουν και θα σας κάνουν αρκετά δημιουργικούς. Το σημαντικότερο για σήμερα, είναι να ξεφύγετε από εμμονές και την επικριτική διάθεση, που μπορούν να δημιουργήσουν προστριβές με τους γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι έντονες μεταπτώσεις στην ψυχολογία σας, μπορεί να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα γύρω σας και να προκαλέσουν μια ψυχρότητα. Αγνοήστε τα ειρωνικά σχόλια, αν υπάρξουν και επαναπροσδιορίστε την θέση σας με αυστηρότητα και αυτοκυριαρχία, ιδίως στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η επιχειρηματική σας διάθεση και οι συμφωνίες που πρόκειται να ολοκληρωθούν, θα στηριχτούν σε νέα δεδομένα και θα ήταν καλό να κρατήσετε τον έλεγχο. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν και διατηρήστε επιφυλάξεις σε υποσχέσεις που δείχνουν υπερβολικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θυμηθείτε ότι, όλοι δεν έχουν τις δικές σας αγνές προθέσεις και θα πρέπει να κρατήσετε μία απόσταση ασφαλείας. Ο ρομαντισμός και η επαφή σας με την φύση, θα αναζωπυρώσουν τα συναισθήματα με τον σύντροφο σας. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν στην επικοινωνία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν παρατηρήσετε να έχετε μία οξύθυμη συμπεριφορά, χαμηλώστε τους τόνους και συζητήστε πιο επιφανειακά θέματα. Ταξίδια που έχουν να κάνουν με μακρινές αποστάσεις, θα σας χαρίσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους τόπους και έθιμα. Ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπερβολική ευαισθησία, θα σας οδηγήσει σε αυταπάτες που μπορεί να σας παρασύρουν και να μείνετε μακριά από ρεαλιστικά συμπεράσματα. Φανείτε προσεκτικοί σε περιστάσεις που μπορεί να δείξουν οξύθυμες. Βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή είναι εμπιστοσύνης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάλτε φρένο σε σχέδια που μπορεί να σας δημιουργήσουν δυσκολίες με τα άτομα που συναναστρέφεστε. Αφήστε την μέρα να περάσει ελεύθερα και μην δείξετε ασυνεπείς σε ραντεβού ή υποχρεώσεις. Η άθληση, η γιόγκα, ή μια βόλτα στην φύση θα αποφορτίσουν την αρνητική σας ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σταθερή στάση απέναντι στα πράγματα θα ευνοήσει τις εξελίξεις γύρω σας. Τα επαγγελματικά ζητήματα και θέματα καριέρας, θα βελτιωθούν εξαιτίας των γρήγορων αποφάσεων που θα λάβετε. Ίσως, είναι προσωρινές, αλλά θα μπορέσουν να σας βγάλουν από μία δύσκολη θέση.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση