Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 18 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Θετικές εκπλήξεις θα δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά σας και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες που θα εμφανιστούν. Στην μακροχρόνια σχέση ή στον γάμο σας, θα υπάρξουν άτομα που θα σας στηρίξουν και θα απομακρυνθείτε από αγχωτικές σκέψεις. Η διασκέδαση με φίλους θα σας χαλαρώσει.  

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αρκετά ευαίσθητη και θέλετε να βρεθείτε σε μέρη που νιώθετε ασφαλείς. Ζητήματα που παρουσιάζουν κίνδυνο θα σας απωθήσουν και τα βήματα σας θα έχουν πιο αργό ρυθμό. Δείτε τις δυσκολίες στην πραγματική τους διάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και όχι αφηρημένοι σε θέματα που αφορούν την μετακίνηση σας. Η μέρα, ευνοεί τις κοντινές αποστάσεις. Η επιπολαιότητα είναι στοιχείο που μπορεί να εντείνει την αφηρημάδα σας. Συνεργασίες και μακροχρόνιες σχέσεις, θα ξεκαθαριστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εξελίξεις γύρω σας θα εξαρτηθούν από την δική σας διάθεση και συμπεριφορά. Επομένως, απομακρυνθείτε από την κυκλοθυμία και τον παρορμητισμό. Μεταπτώσεις στην διάθεση σας μπορεί να προκαλέσουν μία ψυχρότητα γύρω σας, που στο τέλος θα σας προβληματίσει.

ΛΕΩΝ

Επανεξετάστε πλάνα που θέλουν αποφασιστικότητα και μην αφήνετε επιθετικές συμπεριφορές να δημιουργήσουν εντάσεις και καυγάδες. Οι ερωτικές σας σχέσεις θα γίνουν πιο ρομαντικές και παρορμητικές. Μπορεί να υπάρξει ένα ερωτικό δέσιμο με άτομα του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας και σκεφτείτε πιο ρεαλιστικά και με λογική, αφήνοντας τα πράγματα να κυλήσουν με ευκολία. Οικογενειακές υποχρεώσεις και ευθύνες, θα σας ωθήσουν να σκεφτείτε περισσότερο και να μείνετε στοχευμένοι σε θέματα μεγαλύτερης βαρύτητας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να εμβαθύνετε και να εξετάσετε συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί από το γύρω περιβάλλον. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε για τον εαυτό σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξετάσετε καλύτερα τι πραγματικά θέλετε. Μία νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει, χωρίς όμως να σας υποσχεθεί μακροχρόνια διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπομονή και η επιμονή που θα δείξετε θα ευνοήσουν θέματα καριέρας και θα αποφύγετε δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν απρόοπτα. Ταξίδια μεγάλης διάρκειας θα ανανεώσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Οι επικοινωνίες σας, θα εμφανίσουν μικρές δυσκολίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διασκέδαση και η γενναιόδωρη διάθεση θα γίνουν οδηγοί στην διάρκεια της ημέρας. Τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν και ίσως να μην λάβετε την ανάλογη βοήθεια που έχετε στο μυαλό σας. Δείξτε κατανόηση με τον σύντροφό σας και αφήστε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις κατά μέρος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη, ώστε να επιδιώξετε συναντήσεις και επαφές με άτομα που έχετε οικονομικές δοσοληψίες. Μπορείτε, απλά να τις επεξεργαστείτε με περισσότερη λεπτομέρεια. Περιορίστε αρνητικά αισθήματα με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα και ενδεχομένως να υπάρξουν δίπλα σας άτομα που θα στηρίξουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι συνεργασίες και οι επαφές με νέα πρόσωπα, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Κρυφές υποθέσεις και παρασκήνια, θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.  

ΙΧΘΥΕΣ

Η δοτικότητα και η γενναιοδωρία θα βοηθήσουν να εξομαλυνθούν οι σχέσεις σας και θα στηρίξετε άτομα που είναι κοντά σας, σε δύσκολες στιγμές. Χρήματα που θα λάβετε, θα ξοδευτούν σε αγορές ή δώρα για τους αγαπημένους σας. Θέματα καριέρας θα ευνοηθούν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση