Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 17 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι συζητήσεις που θα εξελιχθούν κατά την διάρκεια της ημέρας, προσπαθήστε να είναι σε ήπιο κλίμα και να ελέγξετε τόσο τις αντιδράσεις των άλλων, όσο και τις δικές σας. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις που έχουν να κάνουν με την δική σας εξέλιξη και ακολουθήστε συμβουλές που θα σας ευνοήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τάση να ανακαλύψετε παρασκήνια και να αναλύσετε συμπεριφορές, θα πρέπει να γίνει μέσα σε θεμιτά πλαίσια που θα σας κρατούν αντικειμενικούς. Συζητήστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή που εμπιστεύεστε, ώστε να παραμείνετε ψύχραιμοι απέναντι στα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κλειδί για να αλλάξετε τις εξελίξεις προς το καλύτερο, είναι η αυτοπεποίθηση και να πιστέψετε ότι θα τα καταφέρετε. Η συμφιλιωτική διάθεση σε συνεργασίες, θα βοηθήσει να μείνετε στοχευμένοι σε ό,τι θέλετε να κάνετε. Μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα μπορέσετε να εξετάσετε τον τρόπο που θα πρέπει να κινηθείτε για την κατάκτηση των στόχων σας. Δείξτε την ανάλογη σοβαρότητα και προσέξτε τις αντιδράσεις σας, όταν αυτές ξεπερνούν τα επιτρεπτά όρια.

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα ή με νέα ενδιαφέροντα, θα σας ανανεώσουν. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και βγείτε για έναν περίπατο στην φύση. Με τέτοια διάθεση, θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε και να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιθανόν να υπάρξουν αποκαλύψεις στον οικονομικό σας τομέα, που θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε πλάνα που ίσως, έχετε δείξει μία αδιαφορία. Συγκρατήστε, σκέψεις που θα σας αποπροσανατολίσουν και απλά θα προσθέσουν περισσότερα εμπόδια. Βασιστείτε στην διαίσθηση και στις ικανότητες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ειλικρινής διάθεση θα βρει την ανάλογη απήχηση από τους γύρω σας και θα υπάρξουν άνθρωποι δίπλα σας, που θα σας στηρίξουν. Σε θέματα καριέρας μπορεί να παρουσιαστεί μία μικρή πτώση, όπου θα απαιτηθεί περισσότερη δουλειά για να μείνετε σταθεροί στα σχέδια που έχετε προγραμματίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι μεταπτώσεις που θα υπάρξουν στην διάθεση σας, μπορεί να προκαλέσουν μία ψυχρότητα και ίσως, απορρίψεις από τους άλλους, που στο τέλος θα σας προβληματίσουν. Ελέγξτε την συμπεριφορά σας και προσπαθήστε να επικοινωνήσετε σε ένα ήπιο κλίμα, χωρίς εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας, σήμερα, θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα, χωρίς όμως να βρεθείτε μετέωροι και σε αδιέξοδο, αφού μπορεί να  δεχθείτε βοήθεια  από το γύρω περιβάλλον. Θα υπάρξουν εκπλήξεις σε σχέση με τις επενδύσεις και τις αγορές, οι οποίες θα σας αναγκάσουν να εργαστείτε περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα προσωπικά σας θέματα θα αρχίσουν να υποχωρούν, ακόμα και αν παρουσιάσουν μικρές δυσκολίες που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Μείνετε σπίτι και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, βλέποντας λάθη του παρελθόντος και αναλύοντας συμπεριφορές και ενέργειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα έχουν την εύνοια της ημέρας και θα μπορέσετε να τα δείτε μέσα από πιο σφαιρική ματιά. Η βοήθεια που θα λάβετε από το φιλικό περιβάλλον, θα έχει να κάνει ιδίως, με την επικοινωνία και θα εξασθενήσουν εντάσεις και καυγάδες. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο επαγγελματικό σας τομέας θα παρουσιάσει μία μικρή πτώση και απαιτείται να καταβάλετε περισσότερη εργασία. Η ζεστασιά και τα θερμά συναισθήματα που θα εκδηλώσετε στην ερωτική σας ζωή, θα εξουδετερώσουν τα εμπόδια και τις αντιπαραθέσεις.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση