Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 2 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις αποστασιοποιηθείτε από αρνητικές συμπεριφορές και πριν λάβετε κάποιες αποφάσεις παρατηρείστε τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας. Συνειδητοποιήστε τα λάθη σας και αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματα σας σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές σας αποφάσεις, θα πρέπει να μην βρίσκεται σε υπερβολή σε σχέση με την λογική σας. Μπορεί να αισθανθείτε μικρές συγκρούσεις συναισθημάτων και λογικής. Συγκεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να κάνετε και να είστε σίγουροι γι’ αυτό. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, προβλέπονται ευχάριστες συναντήσεις που θα νιώσετε ικανοποίηση και θα ενθουσιαστείτε. Οι συνεργασίες σας, θα ευνοηθούν και έτσι θα μπορέσετε να θέσετε νέους στόχους με τους συνεργάτες σας. Στηριχτείτε στις προσπάθειες που έχετε καταβάλει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές σας συναντήσεις απαιτούν προσοχή, βαδίστε με αργά βήματα. Μην επιμένετε στην αποδοχή των άλλων γύρω σας, όταν δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας. Στραφείτε στην αυτοεκτίμηση και στην αυτοαποδοχή, κάνοντας δουλειά με τον εαυτό σας. Φροντίστε την υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Τα πράγματα γύρω σας δίνουν μία αίσθηση χαράς και δημιουργία και η διάθεση σας γίνεται πιο αισιόδοξη. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και δώστε περισσότερο χρόνο στην σχέση σας. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα σταθεί στις αναζητήσεις σας και οι συμβουλές τους, ίσως σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, δεν βοηθάει να κάνετε συζητήσεις που απαιτούν ανάλυση και λεπτομερή επανεξέταση. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα και εστιάστε σε πράγματα που σας χαλαρώνουν. Κρυφές υποθέσεις θα έρθουν στο φως, η ψυχραιμία θα είναι το κλειδί για να τις αντιμετωπίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα, για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να εξετάσετε τα έξοδα σας. Βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα για όσα θέλετε να πετύχετε. Μια ανανέωση που αφορά το σπίτι σας, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε μια ανακαίνιση στο σπίτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας, θα βελτιώσουν τις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια, θα σας απασχολήσουν και θα προσπαθήσετε να τα επαναφέρετε στην τάξη. Μακρινά ταξίδια, ίσως αναβληθούν ή θα φέρουν μπροστά σας μικρά εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν παρατηρήσετε τον εαυτό σας αρκετά οξύθυμο, απομακρυνθείτε από νέα σχέδια ή συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την πορεία σας. Ανώτερη εκπαίδευση και δικαστικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα επανεξετάσετε τις επιθυμίες και τις αντοχές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην προσπάθεια των άλλων να σας επηρεάσουν, βάλτε όρια. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να οδηγηθούν εκτός ελέγχου και βασιστείτε στο ένστικτο κα στην διαίσθηση σας. Οικονομικά ζητήματα θα απορροφήσουν τις σκέψεις σας και θα πρέπει να τα βάλετε σε μία τάξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανεξαρτησία και η αίσθηση ελευθερίας, θα κυριεύσει τις ενέργειες σας και θα οδηγήσουν τις πράξεις σας στην υπερβολή. Απλά μείνετε σταθεροί σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε, χωρίς να υπάρχουν υπερβολές. Θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, θα ευνοηθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πρακτική στάση απέναντι σε θέματα που σας έχουν δυσανασχετήσει θα βοηθήσει να μείνετε συντονισμένοι σε αυτά που θέλετε να διορθώσετε. Οι συμβουλές που θα λάβετε από έμπιστα άτομα θα βελτιώσουν την σχέση με τον εαυτό σας. Βάλτε σε μία τάξη τα οικονομικά σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση