Τα ζώδια της Τρίτης 10 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 10 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σχέδια που θα οργανώσετε, σήμερα, θα έχουν την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και θα νιώσετε έτοιμοι σε προκλήσεις. Η διάθεση να φλερτάρετε και να ερωτευτείτε θα χαρίσει ευχάριστες στιγμές στην μέρα σας. Διασκεδάστε, εξάλλου το αξίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία έντονη στροφή προς το σπίτι, θα μειώσει την ενεργητικότητα σας και ίσως, δείξετε μία μικρή αδιαφορία για τα κοινωνικά δρώμενα. Η αναζήτηση της εσωτερικής σας φωνής, θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας και η στάση αυτή, θα σας προσφέρει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έντονη κινητικότητα που μπορεί να παρουσιαστεί στον εργασιακό σας χώρο, θα είναι μία μικρή επιβεβαίωση των αλλαγών που θα αντιμετωπίσετε. Παρατηρήστε τις υποσχέσεις που θα ειπωθούν, εάν δείχνουν δυσανάλογες με την κατάσταση που επικρατεί. Αποφύγετε αποφάσεις και συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία ηρεμία θα επικρατήσει, σήμερα, και θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα και αντικειμενικά τις εξελίξεις γύρω σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή θα έχουν μικρές δυσκολίες και θα πρέπει να μην επιμείνετε σε επιλύσεις που οδηγούν εις βάθος.

ΛΕΩΝ

Σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, σήμερα, με επίκεντρο την οικιακή ή προσωπική ζωή, μείνετε ψύχραιμοι και ελέγξτε τις αντιδράσεις σας. Η κυκλοθυμική διάθεση δεν βοηθά να ξεκαθαρίσετε θέματα του παρελθόντος. Μια βόλτα στην φύση ή η ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες θα σας χαλαρώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και η τάση να σκαλίσετε κρυφές καταστάσεις μπορεί να σας φέρουν μία μικρή δυσφορία. Περιορίστε τις αρνητικές σκέψεις και μην τις αφήνετε επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Οικονομικά θέματα, θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, σας σπρώχνει να κάνετε ανοίγματα και να μιλήσετε με άτομα που έχουν κοινές ιδέες για την σταδιοδρομία σας. Το κλειδί είναι η συμφιλίωση σε συνεργασίες και θέματα σχέσεων. Η επικοινωνία με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα βελτιωθεί και θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που έχουν επηρεάσει τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοκυριαρχία και η αισιοδοξία είναι στοιχεία που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Μπορεί να δεχθείτε μία κριτική από τους άλλους και αυτό, θα γίνει το βάθρο για να αλλάξετε την συμπεριφορά σας απέναντι στις προκλήσεις. Η σταθερότητα στους στόχους σας, είναι το κλειδί για να τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που σχετίζονται με την παιδεία ή τα ταξίδια, θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρα. Η γενναιόδωρη διάθεση θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις σας και θα λύσετε παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει στο παρελθόν. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια και τα οικονομικά σας, θα βελτιωθούν και θα βρείτε λύσεις που θα σας ευνοήσουν. Μπορεί να εμφανιστούν αποκαλύψεις παλιών μυστικών και θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ειλικρινής διάθεση θα βοηθήσει να διαγνώσετε τα αληθινά συναισθήματα των άλλων και θα έχετε την ανάλογη συμπεριφορά. Επικοινωνίες με φίλους, κοινωνικές ομάδες, συγγενείς, θα βελτιωθούν και θα βρείτε κοινούς στόχους. Ευχάριστες στιγμές θα ζήσετε με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Λογαριασμοί και υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν, σήμερα, και μπορεί να σας κουράσουν σωματικά και ψυχολογικά. Βρείτε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με πιο δημιουργικά θέματα και αναδείξτε τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σας τάσεις. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση