Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι αυταπάτες και οι φανταστικές σκέψεις μπορεί να σας οδηγήσουν σε τάσεις φυγής. Αφήστε τα δύσκολα για αύριο και βρεθείτε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινούς στόχους. Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κληρονομικά, δάνεια ή οικονομικά θα βρουν την λύση που θα σας ευνοήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάλτε φρένο σε ιδέες που δεν μπορείτε να στηρίξετε και κατ’ επέκταση μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά επακόλουθα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Συμβουλευτείτε ειδικούς ή άτομα που εμπιστεύεστε και συζητήστε μαζί τους τις ανησυχίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σταθερότητα σας, θα βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις όπου χρειάζεται και ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Οι συμβουλές σε άτομα που νιώθετε κοντά σας, θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας. Η προσαρμοστικότητα στις αλλαγές θα είναι το κλειδί της επιτυχίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνειδητοποιήστε λάθη του παρελθόντος και αποφύγετε στερεότυπα και προκαταλήψεις. Η επαφή με την εσωτερική σας φωνή θα φέρει τις αλλαγές στην ζωή σας. Έρωτες και μακροχρόνιες σχέσεις θα σας ανανεώσουν και θα σας διασκεδάσουν. Απλά εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ

Η ευαισθησία που δείχνετε, σήμερα, σε ζητήματα της ημέρας, θα διαμορφώσουν ένα ιδιαίτερο κλίμα στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μείνετε απόμακροι σε εντάσεις ή παρεξηγήσεις. Συγκεντρωθείτε σε θέματα της εργασίας σας και αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, σήμερα, θα κυλήσει ευχάριστα και οι συναντήσεις που θα παρουσιαστούν θα αλλάξουν την διάθεση σας προς το καλύτερο. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην κινηθείτε πιο δυναμικά. Οι συνεργασίες σας θα ευνοηθούν, ιδίως με άτομα του αντίθετου φύλου.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, ίσως, δεχθείτε μικρές αλλαγές, ιδίως στον επαγγελματικό σας χώρο. Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν σε απρόοπτο χρόνο θα φροντίσουν να αναδείξουν την δυναμικότητα και την αυτοπεποίθηση σας. Φροντίστε την υγεία σας και βάλτε την άθληση στην καθημερινότητα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ασχολία με ευχάριστες ενέργειες, όπως διοργάνωση εκδηλώσεων ή επαφή με νέα πρόσωπα, θα γεμίσει με χαρούμενες νότες την ημέρα σας. Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και βρείτε κοινούς στόχους που θα ανανεώσουν την σχέση σας. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας πτώση, δεν βοηθά να μείνετε ενεργοί στα μελλοντικά σας σχέδια και στόχους. Συζητήστε με φίλους ή άτομα που μπορούν να εμβαθύνουν στις ανησυχίες σας και να δώσουν τις απαραίτητες συμβουλές. Μπορεί να νιώσετε μία έλξη από τις παλιές σας ιστορίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεση να αλλάξετε ζητήματα που σας έχουν κουράσει στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα σας κάνει να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας, που ίσως οι πολλές υποχρεώσεις σας έχουν απομακρύνει. Μην αφήστε την μέρα να πάει χαμένη και αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας και ζεστασιάς θα χαρίσουν ένα ευχάριστο κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Η καριέρα σας, θα έχει την πορεία που επιθυμείτε, καθώς θα επικεντρωθείτε σε νέα δεδομένα που θα σας δοθούν. Θέματα κοινωνικής καταξίωσης θα τραβήξουν την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά μπορεί να υπάρξει σε συζητήσεις ξεκαθαρισμάτων. Προσπαθήσετε να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων και αποφύγετε λάθη που θα αργότερα, ίσως, μετανιώσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την διαίσθηση σας. Διοχετεύστε την ένταση σε αθλητικές δραστηριότητες.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση