Τα ζώδια της Κυριακής 8 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 8 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η έντονη συναισθηματική κατάσταση, θα σας οδηγήσει στην απομόνωση και θα στραφείτε προς τις εσωτερικές σας ανάγκες. Απομακρύνετε στερεότυπα ή προκαταλήψεις που στέκονται εμπόδιο στην προσωπική σας ελευθερία. Αποκαλύψεις θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην μέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έντονη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο, ίσως, καλύψει την πραγματική εικόνα των ζητημάτων που καθιστούν την επαγγελματική σας πορεία. Αποφύγετε λήψεις σημαντικών αποφάσεων και εστιάστε σε πιο επιφανειακά θέματα. Ίσως, έρθουν στην επιφάνεια παρασκήνια του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ηρεμία και μία ευχάριστη διάθεση θα σας ακολουθούν στην διάρκεια της ημέρας, δίνοντας σας το περιθώριο να χαλαρώσετε ή να δείτε εκτενέστερα θέματα που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν. Μειώστε τις δαπάνες και βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι διαφωνίες με το γύρω περιβάλλον, μπορεί να σας δημιουργήσουν μία μικρή αναστάτωση και να οδηγηθείτε σε λάθος συμπεριφορές. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και ξεκαθαρίστε εσωτερικά σας θέματα. Διασκεδάστε με τον σύντροφό σας και οργανώστε σχέδια που έχουν να κάνουν με το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με κρυφές υποθέσεις ή παρασκήνια του παρελθόντος, απλά διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Μία ανασφάλεια ή φοβία για το μέλλον, μπορεί να κυριαρχήσει τις σκέψεις σας και να αναβάλετε σχέδια και προσδοκίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συζητήστε με άτομα του ίδιου κύκλου, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο να δεσμευτείτε για κάτι που δεν είστε έτοιμοι. Η διάθεση να δώσετε στη δημοσιότητα σχέδια και ιδέες του παρελθόντος, σας δίνει την αίσθηση σιγουριάς για τα επόμενα βήματα σας. Η συμφιλίωση είναι το κλειδί της ημέρας.

ΖΥΓΟΣ

Οι συναντήσεις που έχετε στο πλάνο με οικεία πρόσωπα, θα έχουν θετικά αποτελέσματα και η επικοινωνία σας, θα ευνοηθεί. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική ασφάλεια, θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη και η ψυχολογία σας, θα βελτιωθεί. Ξεκαθαρίστε θέματα σχέσεων που σας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία ή την εκπαίδευση θα βοηθήσουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Παρεξηγήσεις που έχουν υπάρξει στο παρελθόν θα προσπαθήσετε να τις επαναφέρετε στην επιφάνεια και να τις επιλύσετε, μέσω μίας διαφορετικής οπτικής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που σχετίζονται με οικονομικά ή γενικότερα με την ασφάλεια σας, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα μειώσουν την ενεργητικότητα σας. Ίσως, η μέρα να μην είναι από τις πιο ευχάριστες, αλλά οι συζητήσεις με έμπιστα πρόσωπα ή μεγαλύτερης ηλικίας, θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εξέταση των συναισθημάτων των άλλων γύρω σας, θα βοηθήσει να κινηθείτε με στοχευμένα επιχειρήματα. Η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να επαναφέρετε τις συνεργασίες σας στα αρχικά επίπεδα. Η επικοινωνία σας, θα βελτιωθεί και η δράση σας θα διοχετευτεί σε ενέργειες που θα σας χαλαρώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα θα απορροφήσει τις σκέψεις σας και ίσως, σταματήσει τις δράσεις σας για νέα δημιουργήματα. Ταξίδια και μετακινήσεις φέρνουν μικρά εμπόδια στα οικονομικά σας και θα πρέπει να τα επανεξετάσετε. Άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα στηρίξουν τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να φλερτάρετε και να ζήσετε νέους έρωτες, θα σας βγάλει από την ρουτίνα και την ένταση. Διώξτε το άγχος και εστιάστε σε πιο χαρούμενα πράγματα. Η επαφή με την φύση, θα βοηθήσει την ψυχολογία σας και θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη. Τα οικονομικά σας, θα απαιτήσουν μικρό επανέλεγχο.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση