Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 7 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι διαφωνίες που μπορεί να παρουσιαστούν με το γύρω περιβάλλον, θα εντείνουν την αρνητική ψυχολογία. Μείνετε μόνοι σας και συγκεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει, χωρίς να επιτρέπετε στους άλλους γύρω σας να σας επηρεάζουν. Ίσως, συμβούν παράξενα πράγματα στην διάρκεια της ημέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρακτική στάση απέναντι σε επαγγελματικές συμφωνίες και συμβόλαια, θα δημιουργήσει έναν δίαυλο επικοινωνίας. Βάλτε τάξη στα οικονομικά σας και προσπαθήστε να αποφύγετε υπερκαταναλωτικές ενέργειες. Θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, θα ευνοηθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συνειδητοποιείστε λάθη του παρελθόντος και αφιερώστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Συζητήστε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή που εμπιστεύεστε, θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σας δυσκολίες. Ζητήματα που αφορούν την εκπαίδευση ή την πνευματική σας ανάπτυξη, θα σας ευνοήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας και προσπαθήστε να ελέγξετε περισσότερο τα συναισθήματα σας. Συγκεντρωθείτε σε θέματα της εργασίας σας και δώστε περισσότερο χρόνο σε αποφάσεις και συμπεράσματα. Ίσως, παρουσιαστεί μικρή δυσκολία στην επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας.

ΛΕΩΝ

Στο πλαίσιο των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων θα υπάρξουν ευχάριστες συναντήσεις και θα σας χαρίσουν ένα χαρούμενο κλίμα. Οι συνεργασίες σας, θα ευνοηθούν ιδίως, με άτομα του γυναικείου φύλου. Οικονομικά θέματα, θα σας δυσκολέψουν και θα αναζητήσετε νέους τρόπους που θα τα ενισχύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση σας θα είναι αυτή που θα καθορίσει την πορεία στα επαγγελματικά σας και οι συζητήσεις θα κινηθούν αναλόγως. Ξεκαθαρίστε τις όποιες παρεξηγήσεις έχουν υπάρξει με τον σύντροφό σας και καταθέστε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με ευχάριστες καταστάσεις ή θέματα που σας ωθούν σε δράση και ενέργεια. Γεγονότα που έχουν να κάνουν με το κοντινό σας περιβάλλον, θα βελτιώσουν την επικοινωνία και τις σχέσεις σας. Ίσως, ένας νέος έρωτας θα προβάλλει στον δρόμο σας και θα σας ενθουσιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση είναι επιβαρυμένη, εξαιτίας των αλλαγών που έχουν υπάρξει στην ζωή σας. Η ικανότητα να διακρίνετε την αλήθεια και να αντιμετωπίζετε τους άλλους γύρω σας με τόλμη, θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Ίσως, ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και θα νιώσετε μία έλξη από άτομα ή καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας, σε συμφωνίες ή νέες συνεργασίες, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές ή υπέρμετρες δράσεις που θα σας φέρουν σε αντίθετα αποτελέσματα. Φίλοι ή κοινωνικές ομάδες θα βοηθήσουν να μείνετε αισιόδοξοι και να συνεχίσετε να μάχεστε για τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αισθήματα αισιοδοξίας γεμίζουν με ζεστασιά τον επαγγελματικό σας χώρο και οι δράσεις σας είναι πιο στοχευμένες. Δείξτε περισσότερο προσοχή σε αρνητικά άτομα που έχουν στόχο να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά. Ο διαλογισμός ή η άθληση, θα σας χαλαρώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δράσεις ή ενέργειες που θα σας κάνουν πιο δημιουργικούς. Θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σας εξέλιξη, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα συγκεντρωθείτε στον τρόπο που θα φέρει τις αλλαγές. Βάλτε τα οικονομικά σας σε τάξη και απομακρυνθείτε από υπερκαταναλωτικές ενέργειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και θέματα σχέσεων, μπορεί να θέλουν επανεξέταση. Απομακρυνθείτε από αυταπάτες ή ουτοπικές σκέψεις, που δεν σας επιτρέπουν να δείτε με αντικειμενικό τρόπο τις καταστάσεις. Συζητήστε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση