Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η τάση για ξόδεμα και καταναλωτικά σχέδια, θα σας αλλάξει την διάθεση και θα νιώσετε ευχάριστα. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από τα όρια σας και δημιουργηθούν δυσκολίες στον οικονομικό σας τομέα. Θέματα εργασίας, θα επανεξεταστούν και θα απαιτήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι στην οργάνωσή τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συνεργάτες σας, θα αντλήσουν δύναμη από την στάση σας και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στον τρόπο διαχείρισης τους. Οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν ανάμεσα σας, θα ωθήσουν να δείτε τα πράγματα από μία άλλη οπτική. Ευνοείται ιδιαίτερα η επικοινωνία με γυναίκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεγονότα ή καταστάσεις που έχουν εξελιχθεί με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας αναγκάζουν να τρέξετε στο παρελθόν για να δώσετε τις απτές λύσεις. Η διασκέδαση και η δημιουργία, είναι στοιχεία που θα σας χαλαρώσουν και θα αντλήσετε δύναμη για τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι κατάλληλη για να προβείτε σε αποφάσεις ή συμπεράσματα που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας πορεία. Σταθείτε σε πιο επιφανειακές συζητήσεις και αφήστε τα δύσκολα για αύριο. Οικονομικά θέματα ευνοούνται.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να επανεξετάσετε με λεπτομέρεια ζητήματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και θέματα καριέρας, θα σας δώσουν το περιθώριο να συνεχίσετε ενεργά τους στόχους που έχετε θέσει. Μικρά ταξίδια ή μικρές αποδράσεις στην φύση, θα χαλαρώσουν την ένταση που ίσως νιώθετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι συνεργασίες και τα σχέδια που έχετε επεξεργαστεί όλο αυτό το διάστημα, απαιτούν περισσότερο χρόνο για την υλοποίηση τους. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη. Ένας περίπατος στην φύση θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό και μακρινές αποστάσεις, θα τραβήξουν την προσοχή σας. Θερμά συναισθήματα θα χαρίσουν ένα θετικό κλίμα στην σχέση σας και θα ζήσετε χαρούμενες στιγμές με τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι σε αποκαλύψεις που ίσως συμβούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, δεν χαρακτηρίζεται και από τις καλύτερες για σας, γι’ αυτό μείνετε σε απόσταση σε συζητήσεις που αφορούν αποκαλύψεις, ιδίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα και προσπαθήστε να τα ξεπεράσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν ασχοληθείτε μα κάτι πρωτοποριακό ή ακραίο, μην εκπλαγείτε. Χαρίστε στην μέρα σας ένα ευχάριστο χρώμα και αποφύγετε υπερβολές και υπέρμετρες καταστάσεις. Ίσως, συμβούν αρκετά απρόοπτα που θα σας ξαφνιάσουν και θα σας βγάλουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση, ίσως, είναι επιβαρυμένη εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων και ευθυνών που έχετε αναλάβει. Η υπομονή και η επιμονή, θα σας ανταμείψει και θα σας φέρει κοντά στους στόχους και στις προσδοκίες σας. Τα οικονομικά σας, θα ενισχυθούν και θα αποκτήσετε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοκυριαρχία, είναι στοιχεία που θα χαρίσουν μία δυναμική στις πράξεις σας. Οι αισιόδοξες σκέψεις, θα στοχεύσουν στην απόκτηση των επιθυμιών σας. Οι συζητήσεις που θα κάνετε με άτομα εμπιστοσύνης θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσπαθήστε να δείτε με αντικειμενικό τρόπο τις εξελίξεις γύρω σας και βάλτε φρένο στις ουτοπικές σκέψεις. Αν πρέπει να διευθετήσετε εργασίες του παρελθόντος, μείνετε κοντά με άτομα που έχετε κοινούς στόχους. Κληρονομικά και οικονομικά θα ευνοηθούν και θα βγείτε από το αδιέξοδο.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση