Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία έντονη κινητικότητα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα προσδιορίσει την πορεία της ημέρας σας. Μην επιμείνετε σε λάθος συμβουλές που θα  διαμορφώσουν ένα αρνητικό κλίμα στις συνεργασίες σας. Σταθείτε στις προσπάθειες που έχουν γίνει και προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η καριέρα και η κοινωνική σας καταξίωση είναι θέματα που σας ενδιαφέρουν και θα προσπαθήσετε να γίνετε αποδοτικοί. Η διάθεση να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και η αυστηρή σας στάση, θα επαναφέρουν την τάξη με τα κοντινά σας πρόσωπα. Μην αγνοείτε τις απόψεις των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η οξύθυμη συμπεριφορά απέναντι σε κρίσιμα ζητήματα, μπορεί να σας φέρει εκτός ελέγχου και να περιοριστείτε σε μικρότερους στόχους. Η έμπνευση, η φαντασία και η δημιουργικότητα, είναι στοιχεία που θα είναι έντονα, δίνοντας το προβάδισμα για ένα αισιόδοξο μέλλον, απλά εκμεταλλευτείτε τα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η απομόνωση και η απογοήτευση δεν σας επιτρέπουν να μείνετε ενεργητικοί στους στόχους και στις προσδοκίες σας. Μην παγιδεύεστε σε αρνητικές σκέψεις που μπορούν με ευκολία να σας απομακρύνουν από την προσωπική σας ευτυχία. Διοχετεύστε την ενεργητικότητα σας με πιο δημιουργικούς τρόπους.

ΛΕΩΝ

Η δυναμικότητα και η αυτοκυριαρχία, θα φέρουν την αλλαγή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Η συμφιλίωση και η αποδοχή των λαθών σας, θα δώσουν την ώθηση να συνεχίσετε τα βήματα σας και να ακολουθήσετε με υπομονή και επιμονή τους στόχους που έχετε θέσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν την δυνατότητα να φτάσουν στο καλύτερο σημείο και να εξετάσετε τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην επανεκτίμηση των ευκαιριών. Απομακρυνθείτε από παρεξηγήσεις που μπορεί να αναστατώσουν τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και να αναδείξετε τα ταλέντα σας, θα χαρίσουν ένα δημιουργικό πνεύμα στην μέρα σας. Θέματα που αφορούν τον έρωτα ή τις μακροχρόνιες σχέσεις σας, θα αλλάξουν ρότα και θα νιώσετε την ασφάλεια που ίσως έχετε ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και η πυγμή που θα δείξετε στην επίλυση τους, θα βοηθήσει να μπουν σε μία τάξη. Οι φίλοι ή κοινωνικές ομάδες θα σας ωθήσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία ή την επαφή μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξετάστε τα συναισθήματα των άλλων και συμπεριφερθείτε τους ανάλογα. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας και μην προβαίνετε σε φανταστικές σκέψεις. Μικρά ταξίδια ή αποδράσεις στην φύση, θα ανανεώσουν την διάθεση σας και θα αποσυμφορήσουν την αρνητική ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, θα φέρουν ένα μικρό βάρος στον συναισθηματικό σας κόσμο. Δεν χρειάζεται να εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις για να βρείτε λύσεις, απλά οργανώστε τις και βάλτε τις σε σειρά προτεραιότητας. Η υλική σας ασφάλεια ευνοείται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαγγελματικά σχέδια που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα θα περιορίσουν τον ελεύθερο χρόνο σας, γι’ αυτό πάρτε μικρές ανάσες που θα σας χαλαρώσουν. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα στις σκέψεις σας που θα βοηθήσει να μείνετε συγκεντρωμένοι σε κρίσιμα ζητήματα και να διατηρήσετε μία αποφασιστική στάση.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφύγετε εντάσεις και κόντρες με κοντινά σας πρόσωπα, τα ξεκαθαρίσματα δεν θα σας ευνοήσουν. Εστιάστε στον εσωτερικό σας κόσμο και αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή. Η πνευματική ανάπτυξη θα είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας, συνδεθείτε με την δύναμη σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση