Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 4 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η πρακτική σας στάση, σας ωθεί να μείνετε στον στόχο σας και να εμποδίσετε τα άτομα που σας αποτρέπουν από αυτόν. Οι συμβουλές που μπορείτε να λάβετε από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή έμπιστα, μπορούν να σας βγάλουν από το αδιέξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα ήταν καλό να παρατηρείτε με λεπτομέρεια τις αντιδράσεις των άλλων, πριν λάβετε οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Η ταλάντευση των συναισθημάτων σας, δεν βοηθά στο να πάρετε σωστές αποφάσεις, απλά αφήστε το για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοκυριαρχία και ο αυτοσεβασμός, βοηθούν να δράσετε με σοφία και να μετατρέψετε τις προκλήσεις σε δύναμη για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Μπορεί να εμφανιστούν τρίτα πρόσωπα που έχουν πρόθεση να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά και οικονομικά. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η  αστάθεια των συναισθημάτων σας, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σας και να νιώσετε μετέωροι. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε επαγγελματικές υποθέσεις που μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Η διπλωματία και η ευπροσαρμοστικότητα θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση.

ΛΕΩΝ

Οι συναντήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, θα δείξουν μία διάθεση που θα βοηθήσει να αλλάξετε τις μέχρι τώρα συνήθειες. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα αποπροσανατολίσουν τις συζητήσεις σας και θα δημιουργήσουν ένα ανήσυχο κλίμα ιδίως, σε θέματα σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλα μοιάζουν να είναι καλύτερα και μπορείτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα που θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία. Βρεθείτε με τον σύντροφό σας και ανταλλάξτε απόψεις που έχουν δημιουργικές τάσεις και εμπνέουν την φαντασία σας. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας.  

ΖΥΓΟΣ

Μία αίσθηση απαισιοδοξίας θα επηρεάσει τις σκέψεις σας και θα οδηγήσει τα πράγματα σε λάθος πορεία. Προσπαθήστε να αποφύγετε συμπεράσματα που δεν είστε σε θέση να τα υπερασπιστείτε. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και εστιάστε με αισιοδοξία στους στόχους και στην ισορροπία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συμβόλαια και συμφωνίες απαιτούν την προσοχή σας, μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να αλλάξουν την διάθεση σας. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μικρά ταξίδια, θα σας δώσουν μία νότα χαράς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η υλική σας ασφάλεια είναι στα πρώτα ενδιαφέροντα σας και θα προσπαθήσετε να οργανώσετε πράγματα, που έχετε αφήσει εκτός ελέγχου στο παρελθόν. Η επιχειρηματικότητα και η δυναμική που δείχνετε απέναντι στις προκλήσεις, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην καριέρα σας.

ΑΙΓΚΟΚΕΡΩΣ

Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε δημιουργικές ιδέες και κατασκευές και βρεθείτε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα ή στόχους. Θέματα που αφορούν την ανώτερη εκπαίδευση, θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη και να στοχεύσετε σε νέα ενδιαφέροντα ή τεχνογνωσίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ρομαντική διάθεση θα είναι διάχυτη στο περιβάλλον σας και μία ηρεμία, θα επικρατήσει στον συναισθηματικό σας κόσμο. Εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της ημέρας και χαλαρώστε με φίλους ή κοντινά πρόσωπα. Οικονομικά και δάνεια, θα έχετε την θέληση να τα αναπρογραμματίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πνεύμα ελευθερίας θα σας οδηγήσει σε πράξεις που στο εγγύς μέλλον, ίσως μετανιώσετε. Βάλτε φρένο στα ρίσκα και στις έντονες αλλαγές που μπορούν να φέρουν σοβαρά επακόλουθα στον επαγγελματικό σας χώρο. Η υγιεινή διατροφή και η άσκηση, θα ευνοήσουν θέματα υγείας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση