Τα ζώδια της Τρίτης 3 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 3 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα, θα επικρατήσει μία ηρεμία και αυτό, θα βοηθήσει να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους άλλους γύρω σας. Η ευαισθησία και η δοτικότητα που θα εκφράσετε απέναντι στον σύντροφό σας, θα σας φέρει πιο κοντά και θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε συζητήσεις ή κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το μέλλον σας και μην χρησιμοποιείτε λάθος πρότυπα. Τα ξεκαθαρίσματα και οι τελικές αποφάσεις δεν σας ευνοούν, καθώς δεν έχετε την ανάλογη ψυχολογία και κριτική σκέψεων στα εμπόδια που έχουν προκύψει. Απλά αφήστε το για άλλη μέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις θα έρθουν στην επιφάνεια και ίσως, σας ανησυχήσουν λιγάκι. Μείνετε αποστασιοποιημένοι και μην λαμβάνετε μέρος σε συζητήσεις που απαιτούν επιχειρήματα ή αποζητούν την ενέργεια σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μιλήστε με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δημοσιοποιήστε σχέδια που έχουν να κάνουν με νέα ανοίγματα. Το κλειδί της ημέρας, είναι η συμφιλίωση. Δεχθείτε την βοήθεια που σας προσφέρουν άτομα εμπιστοσύνης και κατανοήστε τα συναισθήματα των άλλων.

ΛΕΩΝ

Η συμπεριφορά σας, ίσως είναι λιγάκι έντονη απέναντι σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και πρέπει να μείνετε σε απόσταση από αυτές. Προσπαθήστε να είστε ευπροσάρμοστοι σε αλλαγές που θα κάνουν σε απρόοπτο χρόνο την εμφάνιση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με οικονομικές υποθέσεις που επηρεάζουν, όχι μόνο την επαγγελματική σας ζωή, αλλά και την υλική σας ασφάλεια. Η δημιουργία, ο έρωτας και η διασκέδαση είναι στοιχεία που ευνοούν την ψυχολογία σας και μπορούν να σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Μυστικά του παρελθόντος θα σας απασχολήσουν και θα εστιάσετε σε άτομα που σας δίνουν ένα ενδιαφέρον στίγμα. Οι διαφωνίες με φίλους ή κοντινά πρόσωπα, μπορεί να είναι σε παραπάνω βαθμό από αυτόν που εσείς αναμένετε. Βρείτε το θάρρος και την τόλμη σας, πριν οποιαδήποτε κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ειλικρίνεια, είναι το κλειδί για να επαναφέρετε στην αρχική τους μορφή τις σχέσεις σας.  Η επαφή σας με νέες κοινωνικές ομάδες θα σας ενθουσιάσει και θα χαρίσουν μία νέα οπτική στα πράγματα. Στον συναισθηματικό σας τομέα, θα υπάρξει η κατάλληλη ηρεμία, ώστε να δείτε πιο ξεκάθαρα τις επιθυμίες και τα θέλω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και θα σας τραβήξουν την προσοχή, μπορεί να σας κουράσουν, τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε πιο εποικοδομητικά πράγματα και μην επιτρέπετε σε γεγονότα ή καταστάσεις να σας ρίχνουν συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια είναι σε πρώτο πλάνο και θα δώσετε όλη σας την θετική ενέργεια. Η προσωπική σας λάμψη, διαχέεται στο γύρω περιβάλλον και χαρίζει μια αίσθηση αισιοδοξίας. Φλερτάρετε, διασκεδάστε και χαρείτε με τα άτομα που νιώθετε κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κόντρες που μπορεί να παρουσιαστούν στο οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον, θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Προσπαθήστε να δείτε την αιτία που σας αγχώνει και δημιουργεί μία απαισιοδοξία στις σκέψεις σας. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για την ολοκλήρωση κάποιων συνεργασιών.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υπερευαισθησία σας, δεν βοηθά να δείτε αντικειμενικά τις εξελίξεις γύρω σας. Εστιάστε σε προκαταλήψεις ή λάθος πρότυπα που ίσως υπάρχουν και σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε. Ευνοούνται οι βόλτες στην φύση ή οι έξοδοι σε κοντινούς προορισμούς.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση