Τα ζώδια της Τρίτης 16 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 16 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μικρές δυσκολίες θα έχετε να αντιμετωπίσετε, σήμερα, και θα πρέπει να μην κάνετε βιαστικά βήματα. Η τάση να ονειρευτείτε και να μείνετε μακριά από ό,τι σας φοβίζει, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα απελευθερώσουν την αρνητική ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Εξετάστε επαγγελματικές υποθέσεις που ίσως έχετε αφήσει ανολοκλήρωτες. Απομακρυνθείτε από περιττές αναλύσεις και λεπτολογίες, που απλά μπορούν να σας εγκλωβίσουν και να σας φέρουν σε αδιέξοδο. Μία νοσταλγική διάθεση θα σας ωθήσει σε επαφές με άτομα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η υλική σας ασφάλεια και θέματα εργασιών θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Οι προσδοκίες και οι επιθυμίες σας, θα επηρεάσουν τις σκέψεις σας και θα τις εξετάσετε με πιο ξεκάθαρη ματιά. Εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι η διάθεση και οι απότομες συναισθηματικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε μακρινές αποστάσεις και αυτό, θα σας κάνει να νιώσετε μία ευεξία. Οι φιλικές συναντήσεις θα χαρίσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα σας και θα σας διασκεδάσουν. Θυμηθείτε, σε περίπτωση που θα εμφανιστούν εντάσεις, θα οφείλονται στην ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να ξεπεράστε ότι αρνητικό εμφανιστεί κατά την διάρκεια της ημέρας, χωρίς να μείνετε σε πολλές λεπτομέρειες. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και μην στηρίζεστε σε ουτοπικές σκέψεις που απλά, μεγαλοποιούν τα πράγματα. Η άθληση και οι σωματικές ασκήσεις θα σας χαρίσουν ευεξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ρουτίνα και οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί, μπορεί να σας κουράσουν σωματικά και ψυχικά. Η μέρα, ευνοεί να ασχοληθείτε με κάτι πιο πρωτοποριακό και εκκεντρικό. Η συμμετοχή σας σε νέες δραστηριότητες ή σε νέες κοινωνικές ομάδες, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Μία αρνητική ψυχολογία θα ακολουθήσει τις δράσεις σας και ενδεχομένως να νιώσετε έναν αόρατο περιορισμό στα σχέδια σας. Κάντε υπομονή και αποφύγετε συναντήσεις ή συζητήσεις με άτομα του οικείου περιβάλλοντος σας, ώστε να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να χειριστείτε τα απρόοπτα και τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Η αυτοπεποίθηση και οι δυνατότητες που έχετε θα ανοίξουν νέους δρόμους για την σταδιοδρομία σας. Θέματα ανώτερης εκπαίδευσης, θα σας απασχολήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στον οικονομικό σας τομέα, μπορεί να εμφανιστούν μικρές ανατροπές που θα σας αναγκάσουν να δείτε λάθη που πιθανόν να έχουν γίνει. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και συγκεντρωθείτε στα δεδομένα που σας δίνονται. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και κινηθείτε ανάλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία τάση προς τις αγορές και τα δώρα στα αγαπημένα σας άτομα, θα αλλάξει την διάθεση σας. Ευχάριστες έξοδοι ή συναντήσεις με φίλους, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα νιώσετε ευχάριστα. Οι αποκαλύψεις που ενδεχομένως να υπάρξουν στον χώρο εργασίας σας, μπορεί να αποπροσανατολίσουν τα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνεργασίες με νέα πρόσωπα και ιδίως, άτομα που ανήκουν στο γυναικείο φύλο, θα ενισχύσουν τις προσδοκίες σας και θα βρείτε νέους στόχους που σας ενδιαφέρουν. Θέματα καριέρας ή εργασίας, θα έχουν την ανάλογη αντιμετώπιση από εσάς, εφόσον οι διαφωνίες μπορούν να εκλείψουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα του κοντινού περιβάλλοντος, θα στρέψουν την προσοχή σας σε ζητήματα που ίσως μέχρι τώρα αδιαφορούσατε. Ταξίδια αναψυχής ή η επαφή σας με την φύση, θα ανανεώσουν την διάθεση σας και θα σας κρατήσουν ενεργητικούς.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση