Τα ζώδια της Δευτέρας 15 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 15 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα σας τραβήξουν την προσοχή κρυφές υποθέσεις του παρελθόντος και η συναισθηματική σας κατάσταση ενδεχομένως να επηρεαστεί αρνητικά. Μείνετε μόνοι και εξετάστε τις εκδοχές που σας έχουν δοθεί και έπειτα προσδιορίστε τον τρόπο ή την συμπεριφορά που απαιτεί η κατάσταση, για να ομαλοποιηθούν τα πράγματα γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συζητήσεις με φίλους, συγγενικά πρόσωπα ή συνεργάτες, θα έχουν την τάση να ξεκαθαρίσουν ζητήματα που σας έχουν εμποδίσει την επικοινωνία. Δείξτε την κατανόηση σας, σε συναισθήματα και σκέψεις που έχουν να κάνουν με μία κατάθεση ψυχής. Δείτε τα πράγματα πιο σφαιρικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αρνητική ή επιθετική συμπεριφορά σε θέματα που έχουν να κάνουν με συνεργασίες ή σχέσεις, θα δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα ανάμεσα σας. Ίσως, νιώσετε μία κριτική των άλλων γύρω σας που δεν αρμόζει στα δικά σας δεδομένα. Απλά αγνοείστε τους ή υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιθυμία να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα και να γνωρίσετε άλλα ήθη και έθιμα, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Μακρινά ταξίδια ή κοντινές αποδράσεις, θα βελτιώσουν την διάθεση σας και θα κρατήσουν ξεκάθαρες τις σκέψεις σας. Η διασκέδαση και η δημιουργία είναι για σας μία διέξοδος.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και θα ψάξετε νέους τρόπους για την διαχείριση τους. Αποκαλύψεις και παρασκήνια, θα έρθουν στο προσκήνιο, κάνοντας σας πιο επιφυλακτικούς. Μην επιμείνετε στην επίλυση θεμάτων που έχουν δείξει ότι σας έφεραν σε αδιέξοδο. Απλά, αφήστε περισσότερο χρόνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάγνωση συναισθημάτων προς τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, θα διευκολύνει την επικοινωνία και τις σχέσεις σας. Τρυφερές στιγμές θα υπάρξουν με τον σύντροφό σας, αφού θα αναδείξετε μία ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Περάστε όμορφα και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα καριέρας και κοινωνικής καταξίωσης, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα στρέψετε την προσοχή σας σε νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Η υλική σας ασφάλεια και τα οικονομικά σας, είναι ένα θέμα που πρέπει να βάλετε σε τάξη και πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που ήδη κινήστε μέχρι σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο προσεχές μέλλον. Η αποφασιστικότητα και η επιχειρηματικότητα, είναι στοιχεία που θα ευνοήσουν την σταδιοδρομία σας και θα σας κρατήσουν ενεργούς σε σχέδια και ιδέες. Διώξτε το άγχος, διότι δεν είναι καλός οδηγός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός και η στροφή προς την οικογένεια, θα σας κρατήσουν μακριά από επαγγελματικά σχέδια ή συζητήσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται και μην επιτρέψετε σε αρνητικές σκέψεις να σας εγκλωβίσουν. Δάνεια και οικονομικά, θα ευνοηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κινητικότητα και η δράση που επικρατεί γύρω σας, θα ανθίσουν νέες ιδέες. Επικεντρωθείτε στον στόχο σας και αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων, εξαιτίας της μη σταθερότητας που μπορεί να επικρατήσει σε συζητήσεις και συμπεριφορές. Αποκαλύψεις, θα χαρίσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία ηρεμία και μία αρμονία θα κυριαρχήσουν στην διάρκεια της ημέρας και αυτό, θα ευνοήσει τις σκέψεις σας. Θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη, ζητήματα που σας έχουν δημιουργήσει εμπόδια και θα τα επανεξετάσετε με βάση την σοβαρότητα τους. Μια βόλτα στη φύση, θα σας χαλαρώσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας, μπορεί να δείξουν κάπως μπερδεμένες και αυτό, δεν σας αφήνει το ελεύθερο να βγάλετε απτά συμπεράσματα. Η ψυχολογία σας δεν είναι στο κατάλληλο επίπεδο για να σας βοηθήσει να μείνετε αντικειμενικοί και ρεαλιστές.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση