Τα ζώδια της Κυριακής 14 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 14 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι λεπτομέρειες και οι αναλύσεις, είναι αρωγοί σε αποφάσεις που πρέπει να λάβετε. Συζητήστε με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή που εμπιστεύεστε, για τις ανησυχίες σας. Οι συμβουλές τους, μπορεί να σας φωτίσουν. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων θα ευνοηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία αίσθηση πίεσης θα νιώσετε από το γύρω περιβάλλον και ιδίως, σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σταδιοδρομία σας. Προσπαθήστε να συζητήσετε σε ένα ήπιο κλίμα και να καταθέσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Η υλική σας ασφάλεια, σας απασχολεί και θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις γι’ αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό ή βρίσκονται σε μακρινή απόσταση από εσάς, θα είναι το πρωταρχικό ζήτημα που θα ερευνήσετε. Η διασκέδαση και η δημιουργία νέων ενδιαφερόντων θα αλλάξουν προς το καλύτερο την διάθεση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι αρκετά πτωτική και αυτό, δεν βοηθάει να δείτε με αισιοδοξία τα πράγματα. Ίσως, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να επεξεργαστείτε με ψυχραιμία τις ενέργειες που έχετε κάνει στο παρελθόν. Ασχοληθείτε με σωματικές ασκήσεις ή την άθληση.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να αλλάξετε την καθημερινότητα σας και να κάνετε κάτι πρωτοποριακό ή ακραίο, θα είναι έντονη και δεν θα πρέπει να σας εκπλήξει. Αφήστε ελεύθερα τα συναισθήματα σας να δημιουργήσουν την κατάλληλη υποδομή στις σχέσεις σας, ώστε να αλλάξει το μοτίβο ανάμεσα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με θέματα που μπορούν να εξελιχθούν σε αργούς ρυθμούς και όχι να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, που στο μέλλον θα μετανιώσετε. Η υπομονή και η επιμονή, είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δείτε από μία πιο σφαιρική ματιά τα πράγματα. Δυσκολίες θα εμφανιστούν σε θέματα επικοινωνίας.

ΖΥΓΟΣ

Η αυτοπεποίθηση είναι το όπλο που θα οδηγήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια στην επιτυχία. Επαγγελματικές εξόδους ή κάποιο δείπνο με τους συνεργάτες σας, θα σας φέρουν πιο κοντά και θα αλλάξετε την διάθεση σας. Σήμερα, η διάθεση να ξεχάσετε τις δυσκολίες και τα βάσανα, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να εμποδίσετε τις αρνητικές σκέψεις να μεγεθυνθούν, ώστε να μην γεννηθούν τύψεις και ενοχές που δεν χρειάζεστε. Προσπαθήστε να φανείτε ρεαλιστές και να μην χάσετε τον δρόμο σας. Προτιμήστε να συναντηθείτε μα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αισθάνεστε ότι σας κατανοούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προγραμματίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια και κάντε τις αγορές που θα σας ευχαριστήσουν. Στον επαγγελματικό τομέα, θα ευνοηθούν οι συνεργασίες και θα μπορέσετε να εξετάσετε με λεπτομέρεια σχέδια που έχουν προταθεί. Βρεθείτε κοντά στην φύση και χαλαρώστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας και κυρίως με άτομα που συνεργάζεστε θα ευνοηθεί και θα σκεφτείτε σχέδια που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η συνεργασία με γυναικεία πρόσωπα, θα έχει καλύτερα αποτελέσματα. Μην είστε διστακτικοί σε επιθυμίες που θέλετε να συζητήσετε με τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα σας ωθήσουν να εξετάσετε μία άλλη οπτική. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας θα ξεπεραστούν και θα μπορέσουν μακροπρόθεσμα να έχουν ευνοϊκή εξέλιξη. Ο έρωτας και το φλερτ, θα σας ανανεώσουν.  

ΙΧΘΥΕΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλειες και φοβίες και να νιώσετε αδυναμία στο να φτάσετε σε συμπεράσματα. Θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια, κληρονομικά και οικονομικά, θα μπορέσετε να τα βάλετε σε μία τάξη. Συζητήστε τα ζητήματα αυτά με αρμόδια πρόσωπα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση