Τα ζώδια της Παρασκευής 12 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 12 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία μικρή δυσφορία θα αισθανθείτε από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν γύρω σας και θα νιώσετε ότι είστε αδύναμοι να τις διαχειριστείτε. Αφήστε χρόνο και αποστασιοποιηθείτε, δίνοντας το περιθώριο να κρίνετε με περισσότερη λογική και σοφία. Η υλική σας ασφάλεια θα πρώτα σας ενδιαφέροντα σας και θα κάνετε τις ανάλογες ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα οργανώσετε συναντήσεις που θα σας βοηθήσουν να τα διαχειριστείτε. Η διαίσθηση είναι το κλειδί, για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα από μία ξεκάθαρη ματιά. Τα θερμά συναισθήματα θα ωφελήσουν τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, ίσως να μην είναι από τις καλύτερες εξαιτίας της αρνητικής σας ψυχολογικής κατάστασης. Μία απαισιόδοξη ματιά θα χαρακτηρίσει την συμπεριφορά και τις σκέψεις σας. Κρυφές καταστάσεις ή μυστικά του παρελθόντος, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα στρέψουν την προσοχή σας σε αρνητικές σκέψεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιθυμία να συμμετέχετε ή να ασχοληθείτε με πρωτοποριακά θέματα θα ωθήσουν την δράση σας σε περιπέτειες και η μέρα, θα πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα. Βρεθείτε με φίλους και διασκεδάστε, βγαίνοντας από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Απρόοπτα που θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα τελειώσουν με τον τρόπο που ξεκίνησαν.

ΛΕΩΝ

Μία τάση να απομονωθείτε και να μείνετε εκτός δράσης, θα σας κρατήσει στο σπίτι και θα ασχοληθείτε με αλλαγές ή μεταρρυθμίσεις. Η υπομονή και η επιμονή θα είναι το κλειδί για να οδηγήσετε σε επιτυχία τα σχέδια σας. Η αρνητική ψυχολογία μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε ό,τι επιθυμείτε να κάνετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοπειθαρχία θα είναι στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε με άνεση τα επαγγελματικά σας. Μία έξοδος με συνεργάτες, θα είναι η κατάλληλη για να συζητήσετε μελλοντικά σχέδια. Δικαστικά θέματα και η ανώτερη εκπαίδευση, θα απαιτήσουν περισσότερο την προσοχή σας. 

ΖΥΓΟΣ

Φανείτε ρεαλιστές και πραγματιστές σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την μελλοντική σας πορεία. Μην ασχοληθείτε με ενασχολήσεις που δεν έχουν την ενεργητικότητα που πρέπει, ώστε να διοχετεύσετε την θετική σας ενέργεια. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία έντονη τάση για ξόδεμα θα σας κάνει να προγραμματίσετε αγορές και εξόδους. Προσπαθήστε να μείνετε εντός των ορίων που θα σας κρατήσουν ασφαλείς και δεν θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών θα ευνοηθούν κατά την διάρκεια της ημέρας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία με γυναικεία πρόσωπα, θα είναι πιο ευχάριστη και θα νιώσετε ότι υπάρχει η ανάλογη κατανόηση. Μπορείτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να διασκεδάσετε, χωρίς όμως να δείξετε μία οξύθυμη συμπεριφορά και μία εμμονή σε προκαταλήψεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γεγονότα που θα σχετιστούν με άτομα που νιώθετε πιο κοντά σας, θα σας αναγκάσουν να δείτε πιο ξεκάθαρα επαγγελματικά ζητήματα που έχετε αφήσει στο περιθώριο. Σχέδια που έχουν να κάνουν με μία μακροπρόθεσμη εξέλιξη, θα ευνοηθούν και θα σταθείτε δυναμικά απέναντι στα πράγματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση δεν είναι σε κατάλληλο επίπεδο, που να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε απρόοπτα και αλλαγές. Μικρές φοβίες ή ανασφάλειες θα σταθούν εμπόδιο στις σκέψεις σας και θα πρέπει να μείνετε για λίγο μόνοι. Εστιάστε στον εαυτό σας και δείξτε του, την ανάλογη εμπιστοσύνη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η λεπτομερής εξέταση σε επαγγελματικές υποθέσεις θα σας κάνει πιο ευέλικτους και διπλωμάτες. Μηνύματα, τηλεφωνήματα και αλληλογραφίες θα απορροφήσουν ένα μεγάλο μέρος της σκέψης σας και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο. Θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες θα αποδώσουν θετικά, μέσω της δικής σας διάθεσης να βοηθήσετε.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση