Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 11 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι συναντήσεις με οικεία πρόσωπα θα προβούν σε ευχάριστα αποτελέσματα και θα αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι δεξιότητες σας. Θα αποκτήσετε περισσότερη υλική ασφάλεια και θα διορθώσετε λάθη που έχουν γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επιθυμία να επικοινωνήσετε και να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, θα σας κάνει να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θέματα σχέσεων, θα οδηγηθούν πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Μείνετε επιφυλακτικοί στις υπερβολικές απαιτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο κατάλληλες, χωρίς όμως να εκλείπουν αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν. Παρασκήνια και μυστικά του παρελθόντος, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα ανακαλύψετε γεγονότα που θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορείτε να δείτε με πιο ξεκάθαρη ματιά τα πράγματα γύρω σας και να συζητήσετε θέματα που ίσως σας δημιουργούσαν ανασφάλειες και φοβίες. Οι φίλοι ή συγγενικά πρόσωπα, θα είναι στο πλευρό σας και οι συζητήσεις που θα γίνουν θα σας απεγκλωβίσουν.

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε αναπτύξει αυτό το διάστημα, μπορεί να εμφανιστούν σε υπερβολικό βαθμό και θα σας πιέσουν συναισθηματικά. Μην αφήσετε την υπερβολική ευαισθησία να σταθεί εμπόδιο στα συμπεράσματα σας. Εστιάστε σε θέματα καριέρας που θα ευνοήσουν την εξέλιξη σας.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ευχάριστη τροπή θα πάρουν τα πράγματα, καθώς θα νιώσετε έτοιμοι να χαράξετε νέα σχέδια. Οι συναντήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα θα διώξουν το άγχος και θα εστιάσετε σε δυναμικές προσδοκίες. Φλερτάρετε και διασκεδάστε, δίνοντας προσοχή στις χαρούμενες στιγμές που σας προσφέρονται.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικογενειακά θέματα θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά, καθώς θα προσπαθήσετε να τα ξεκαθαρίσετε. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που αναμένετε, γι’ αυτό δώστε χρόνο στα συμπεράσματα σας. Μία επιθετική συμπεριφορά μπορεί να δεχθείτε από τους άλλους, ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε κόντρες και εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία έντονη κινητικότητα θα υπάρξει στον επαγγελματικό σας τομέα και θα δοθεί η εντύπωση πως θα μπορέσετε να στηρίξετε αλλαγές. Η μαχητικότητα σας και η δυναμική που θα δείξετε απέναντι στα πράγματα, θα αναδείξουν με θάρρος τα μελλοντικά σας σχέδια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σταθερότητα και η πειθαρχία, είναι στοιχεία που εξυπηρετούν την ανοδική σας πορεία και αφήνουν στα επαγγελματικά σας να έχουν μία γρήγορη πορεία στην υλοποίηση τους. Μείνετε μακριά σε ζητήματα που έχουν δείξει άλυτα, εφόσον δεν έχετε την διάθεση να τα δείτε από μία άλλη οπτική. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, μπορεί να σας διακρίνει μία μικρή τάση απαισιοδοξίας και να δείχνετε οξύθυμοι απέναντι σε συζητήσεις. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας και μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα που δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε. Ο έρωτας και το φλερτ, θα σας απομακρύνουν από αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκηνιακά θέματα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα στρέψετε την προσοχή σας στην επίλυση τους. Προσπαθήστε να τα δείτε από μία σφαιρική ματιά και μην δημιουργείτε έμμονες. 

ΙΧΘΥΕΣ

Μιλήστε με νέα πρόσωπα, καθώς θα σας παροτρύνουν σε νέα σχέδια. Οι επικοινωνίες σας, θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη ζητήματα που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα. Το φιλικό σας περιβάλλον θα σταθεί στις ανησυχίες σας και θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση