Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 10 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη στις μεγάλες αποστάσεις, γι’ αυτό διατηρείστε ενεργή την δράση και την ζωτικότητα σας. Σήμερα, μπορείτε να διασκεδάσετε να ψυχαγωγηθείτε και να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Αφήστε πίσω την ρουτίνα και επιδοθείτε στην περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήσετε να ξεπεράσετε με τόλμη, ότι παρουσιάζεται σε απρόοπτο χρόνο. Απομακρυνθείτε από άτομα που έχουν ένα αρνητικό παρελθόν και μην είστε αφελείς σε προτάσεις που μπορεί να μείνουν μόνο υποσχέσεις. Εστιάστε στον εαυτό σας και επικεντρωθείτε στις δικές σας επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, μπορεί να πάρει ένα ξεχωριστό χρώμα και να νιώσετε μία ευχάριστη αλλαγή. Μπορεί να ακολουθήσετε πρωτότυπες ιδέες που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Μικρά ταξίδια ή εκδηλώσεις θα σας φέρουν πιο κοντά με νέα πρόσωπα και θα βελτιώσουν την επικοινωνία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πτωτική ψυχολογία και ένα αίσθημα απομόνωσης, θα σας κρατήσει στο σπίτι και μακριά από κοινωνικές υποχρεώσεις. Η επιμονή και η υπομονή είναι στοιχεία που θα σας δείξουν τον δρόμο που θα πρέπει να χαράξετε για το μέλλον σας. Μην επιμείνετε σε συναντήσεις που δεν είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας.  

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση, είναι το κλειδί, για να χειριστείτε άριστα τα επαγγελματικά σας σχέδια και να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας δίνονται. Ευκαιρίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους σε απρόοπτο χρόνο, είναι πολύ σημαντικό να τις αδράξετε, δίνοντας έτσι μία ώθηση στα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην επιτρέψετε στην αρνητική σας ψυχολογία να γίνει εμπόδιο σε ενασχολήσεις που αφορούν την πορεία που θα πάρει το μέλλον σας. Ίσως, φανείτε σχολαστικοί στην ερωτική σας ζωή, δημιουργώντας έτσι εμπόδια που θα δυσκολέψουν την επικοινωνία σας.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να αγοράσετε δώρα και να ξοδέψετε χρήματα, θα ενισχύσει την ψυχολογία σας και θα δώσει ένα χαρούμενο στίγμα στην ημέρα σας. Δείξτε προσοχή στις υπερβολές και σε ενέργειες που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Συνεργασίες και κοινωνικές ομάδες, θα ευνοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επικοινωνήστε με αγαπημένα ή κοντινά σας πρόσωπα, χωρίς να προσκολλάστε σε λεπτομέρειες. Μπορεί να φανείτε κάπως διστακτικοί σε εργασιακά θέματα. Εντάξτε την άθληση και την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα σας και φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανά γεγονότα ή καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα που συμπαθείτε, θα στρέψουν την προσοχή σας σε μία άλλη οπτική. Αρμονικά συναισθήματα θα βοηθήσουν να αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις. Διασκεδάστε και ψυχαγωγηθείτε με νέα σπορ και διώξτε το άγχος και το στρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η μέρα, είναι κατάλληλη για να ονειρευτείτε και να ζήσετε ανέμελα, κάνοντας πέρα όλα όσα σας ανησυχούν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και στηριχτείτε στην θετική διάθεση και στην ζωτικότητα σας. Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, χωρίς να επιμένετε σε προτάσεις που οι άλλοι δεν επιθυμούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι νέες συνεργασίες ή οι ήδη υπάρχοντες θα έχουν μία άνθηση και θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μία νοσταλγική διάθεση θα σας σπρώξει σε παρελθοντικές σχέσεις και θα νιώσετε ανανεωμένοι. Οι συναντήσεις θα σας χαροποιήσουν και οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, μπορεί να νιώσετε έναν μικρό έλεγχο από το γύρω περιβάλλον και αυτό, μπορεί να σας φέρει μία μικρή αναστάτωση. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και φροντίστε να μείνετε ήρεμοι, ώστε να αντιδράσετε κατάλληλα. Θυμηθείτε ότι, ο πανικός οδηγεί σε λάθος αποτελέσματα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση