Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 8 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχολογία σας δεν είναι στην κατάλληλη φάση για να αντιμετωπίσετε δυσκολίες ή προκλήσεις που πρόκειται να συμβούν. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία απόσταση από τις εξελίξεις και έπειτα να τις επεξεργαστείτε με μια πιο σφαιρική ματιά. Δώστε προσοχή σε τρίτους που έχουν την πρόθεση να σας εκμεταλλευτούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ενέργειες σας έχουν μία αντισυμβατική συμπεριφορά και τα πράγματα γύρω σας δεν είναι το ίδιο κατάλληλα. Προσπαθήστε να μείνετε προσγειωμένοι σε προτάσεις που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα. Σήμερα, ενδεχομένως να συμβούν αρκετά απρόοπτα που θα σας αποσπάσουν την προσοχή. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία δυσκολία θα εμφανιστεί στην επικοινωνία με τους άλλους γύρω σας, εξαιτίας της δικής σας διάθεσης. Απομακρυνθείτε από συζητήσεις και συμπεράσματα που δεν είστε σε θέση να υποστηρίξετε και να δώσετε λύσεις. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια θα εμφανίσουν εμπόδια και θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, ευνοεί να μείνετε στοχευμένοι σε ότι θέλετε να κάνετε και να εξετάσετε με λεπτομέρεια ιδέες που έχετε στο μυαλό σας. Προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση θα σας βγάλουν από την ρουτίνα. Θέματα που έχουν να κάνουν με μακρινά ταξίδια και ανώτερη εκπαίδευση θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

ΛΕΩΝ

Μην αφήνετε την αρνητική σας ψυχολογία να γίνει φρένο στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να φανείτε αντικειμενικοί σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με προσωπικά ζητήματα. Ο ερωτικός σας τομέας θα περάσει μία μικρή δοκιμασία, χωρίς να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να υποστηρίξετε την θέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία ευχάριστη διάθεση θα βελτιώσει τις σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα και ιδίως με τον σύντροφό σας. Μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν ζητήματα του παρελθόντος. Μία τάση να ξοδέψετε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, θα ανανεώσει την διάθεση σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ζωτικότητα και η ανανεωμένη διάθεση είναι το κλειδί, για να αλλάξετε την ροή στα επαγγελματικά σας θέματα. Σε περίπτωση που είστε διστακτικοί με προτάσεις που δεν είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε, αφήστε χρόνο και μειώστε τους τόνους στις συζητήσεις. Λειτουργήστε υπεύθυνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταστάσεις που σχετίζονται με πρόσωπα που συμπαθείτε, θα σας αναγκάσουν να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα γύρω σας. Μία ευνοϊκή εξέλιξη θα υπάρξει στην επαγγελματική σας πορεία και θα βγείτε από το αδιέξοδο. Η αρμονία των συναισθημάτων σας είναι το κλειδί στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι αρκετά επιρρεπής και θα πρέπει να μείνετε μακριά από συζητήσεις που δημιουργούν εντάσεις. Ένα γυναικείο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εμπόδια ή δυσκολίες που έχουν εμφανιστεί, ιδίως σε υποχρεώσεις ή βάρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με τρέχουσες υποθέσεις και μην αφήσετε να σας παρασύρουν σε λεπτολογίες  ή λάθος συμπεράσματα. Μία νοσταλγική διάθεση θα σας οδηγήσει στο παρελθόν και θα συναντήσετε άτομα που είχατε κοινά ενδιαφέροντα. Η επικοινωνία σας, θα είναι ανεπτυγμένη, ιδίως σε τηλέφωνα ή μηνύματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να νιώσετε έναν έλεγχο ή μία πίεση από τους άλλους γύρω σας και αυτό, μπορεί να σας αναστατώσει. Αποφύγετε εντάσεις που έχουν την ιδιότητα να σας βγάλουν από τα σχέδια σας. Μεγαλύτερα άτομα θα σταθούν αρωγοί στις ιδέες σας, ιδίως στις επαγγελματικές. Οι συναντήσεις θα ήταν καλό να εξελιχθούν σε ένα επαγγελματικό γεύμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, είναι αφοσιωμένη σε αποστάσεις και σας δημιουργεί θερμά συναισθήματα. Η αποφασιστικότητα είναι το κλειδί να αντιμετωπίσετε θέματα που χρονίζουν και σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Βελτιώστε την ψυχολογία σας, καθώς μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ή λάθος συμπεριφορές.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση