Τα ζώδια της Κυριακής 7 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 7 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σας και να νιώσετε μία μικρή πίεση. Η μέρα, δεν χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες, όμως η διάθεση σας θα παίξει σημαντικό ρόλο. Περιορίστε τις παρορμητικές κινήσεις που θα δημιουργήσουν απλά εντυπώσεις και θα φέρουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μικρές αποδράσεις στην φύση ή ταξίδια αναψυχής θα ανανεώσουν την διάθεση και θα σας διασκεδάσουν. Η επαφή σας με νέες κοινωνικές ομάδες θα αναδείξει ταλέντα σας και θα στρέψουν την προσοχή σας σε νέα ενδιαφέροντα. Μείνετε προσεχτικοί σε υπερβολές και υποσχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λογαριασμοί και υποχρεώσεις θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και μπορεί να αισθανθείτε μία μικρή πίεση. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και επεξεργαστείτε τα θέματα με βάση την σοβαρότητα τους. Αν νιώσετε ότι χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να την ζητήσετε από έμπιστα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, νιώθετε αρκετά απελευθερωμένοι και δεν σας κρατάει τίποτα. Η διάθεση να βρεθείτε με φίλους ή άτομα με κοινούς στόχους και να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Νομικά θέματα ή ανώτερης εκπαίδευσης, θα δεχθούν θετικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Μία μικρή αδυναμία ή έντονη συναισθηματική φόρτιση θα σας κρατήσει στο σπίτι και μακριά από κοινωνικές συναναστροφές. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάντε πράγματα που σας αρέσουν. Βρεθείτε με φίλους ή τον σύντροφό σας και κάντε χαρούμενες συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη να επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με πρόσωπα του παρελθόντος, θα σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Τίποτα δεν δείχνει την σταθερότητα που εσείς έχετε στο μυαλό σας. Επιδοθείτε στην γυμναστική, στην γιόγκα και στις σωματικές ασκήσεις, θα σας χαρίσουν ευεξία και θα σας ανανεώσουν.

ΖΥΤΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα πράγματα θα κυλήσουν με πιο ενδιαφέροντα τρόπους. Χρήματα που αντιστοιχούν σε συναλλαγές του παρελθόντος θα σας χαρίσουν μία ανάσα, στην καθημερινότητα. Κάποιες συγκρούσεις και εντάσεις θα παρουσιάσουν δυσκολίες στην ερωτική σας ζωή. Μείνετε επιφυλακτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας σε συζητήσεις που αφορούν την καριέρα και την σταδιοδρομία σας. Ίσως, δεν είστε σε θέση να συζητήσετε ή να λάβετε αποφάσεις σε κρίσιμα ζητήματα. Αφήστε τα για άλλη μέρα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να μείνετε σταθεροί στα σχέδια που έχετε οργανώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, θα είναι ευχάριστη για εσάς, χωρίς όμως να εκλείψουν παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις. Μην επιτρέψετε σε τρίτες σκέψεις να οδηγήσουν το αποτέλεσμα και να πληγώσετε τον εαυτό σας. Μια βόλτα στην φύση, μία εξόρμηση σε ενδιαφέροντα μέρη, θα σας κρατήσει ενεργητικούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμφιλίωση είναι το κλειδί για να υπάρξει μία ομαλότητα στις σχέσεις σας και να εξομαλυνθούν οι εντάσεις που τυχόν έχουν προκύψει. Κάποια άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον, θα έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν και να σταθούν στις ανησυχίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για συναντήσεις, συμφωνίες και συμβόλαια, γι’ αυτό προσπαθήστε να μείνετε στοχευμένοι στα σχέδια σας. Αφήστε τον κατάλληλο χρόνο και συζητήστε με έμπιστα πρόσωπα τις προσδοκίες σας. Μικρές δυσκολίες θα εμφανιστούν σε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο και να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει, θα φέρει θετικά αποτελέσματα, εάν εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που σας έχουν δοθεί. Παρεξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα θα έρθουν στην επιφάνεια, χωρίς όμως να λείπουν μικρές εντάσεις. Κρατήστε απλά, την ψυχραιμία σας. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση