Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 19 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η επιθυμία να ασχοληθείτε με υποθέσεις που σχετίζονται με την παιδεία, τα ταξίδια ή γενικότερα την δημιουργία, θα βελτιώσει την ψυχολογία σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις που έχουν διεξαχθεί στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα που σχετίζονται με ασφάλειες ή κληρονομικά, μπορεί να σας κουράσουν, καθώς θα γίνουν αποκαλύψεις του παρελθόντος. Η διάθεση να εξετάσετε ζητήματα που κρίνουν την ανώτερη εκπαίδευση, θα απορροφήσει τις σκέψεις σας και αρκετό χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται και είστε έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα. Η δημιουργική διάθεση θα αναδείξει τα ταλέντα και τις δυνατότητες σας. Σήμερα, θα ζήσετε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας και θα έρθετε πιο κοντά. Βρεθείτε με φίλους ή άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, μπορεί να σας κουράσουν σωματικά και συναισθηματικά. Τηλέφωνα και αλληλογραφίες, θα σας στρέψουν στο παρελθόν και θα συναντήσετε άτομα που σας διασκέδαζαν ή είχατε κοινούς στόχους. Απλά, εκμεταλλευτείτε την ημέρα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορείτε να χαράξετε νέα σχέδια και να ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Έχετε την απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης και μπορείτε με αποφασιστικότητα να οδηγήσετε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία συναισθηματική φόρτιση θα σας ωθήσει στο να μείνετε σπίτι ή να βρεθείτε με πρόσωπα που νιώθετε ασφάλεια. Ασχοληθείτε με πράγματα που θα σας χαλαρώσουν και θα βοηθήσουν να μείνετε ήρεμοι και ευδιάθετοι. Αποκαλύψεις στον οικονομικό σας τομέα, θα αλλάξουν την οπτική σας.

ΖΥΓΟΣ

Υπάρχει έντονη κινητικότητα, κυρίως επικοινωνιακή στον εργασιακό σας χώρο και αυτό, δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Νέες συνεργασίες θα σας εξασφαλίσουν την σιγουριά, αφού πρώτα έχετε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα που σας έχουν δοθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα για σας, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να λάβετε χρήματα από συναλλαγές του παρελθόντος. Μία εύθυμη διάθεση θα σας φέρει κοντά με τον σύντροφό σας και θα οργανώσετε εξόδους, που θα σας διασκεδάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, σε προκλήσεις ή εντάσεις που πρόκειται να εμφανιστούν. Η ψυχολογία σας δεν βοηθάει να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Ασχοληθείτε με την οργάνωση ταξιδιών ή θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη μόρφωσή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην σκαλίζετε μνήμες του παρελθόντος. Μία μικρή ανασφάλεια, θα εμποδίσει τις ενέργειές σας και μπορεί να νιώσετε μία αβεβαιότητα. Βρεθείτε με φίλους ή πρόσωπα που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δώστε στην δημοσιότητα σχέδια ή πλάνα και οργανώστε τα νέα σας ανοίγματα. Μπορεί να δεχθείτε μία βοήθεια από άτομα που δεν περιμένετε. Το κλειδί της ημέρας, είναι η συμφιλίωση και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα δείτε με μία διαφορετική οπτική τα πλάνα που βρίσκονται υπό εξέλιξη. Βγείτε στην φύση και επαναπροσδιορίστε τα μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς να λησμονείτε την φωνή του ενστίκτου σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση