Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 5 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι επικοινωνίες θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέα πρόσωπα. Οι συνεργασίες σας θα βελτιωθούν και θα υπάρξουν νέες ιδέες να επεξεργαστείτε. Η ειλικρίνεια, είναι το κλειδί σε συζητήσεις με νέους συνεργάτες. Δοκιμάζονται θέματα καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που έχετε επωμιστεί, μπορεί να δυσκολέψουν την δράση σας και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Θέματα που αφορούν την καριέρα και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, θα επανεξεταστούν και θα υπάρξουν πιθανόν νέες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις που έχουν εμφανιστεί σε ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό σας παράγοντα ή νομικών θεμάτων, απαιτούν έναν εμπεριστατωμένο έλεγχο, πριν λάβετε αποφάσεις. Συζητήστε σε ήπιους τόνους και ζητήστε συμβουλές, να το χρειάζεστε.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία συναισθηματική ταραχή δεν θα σας επιτρέψει να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας. Παρασκήνια και κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος θα σας οδηγήσουν στο παρελθόν. Οι συνεργασίες και οι νέες ενάρξεις, απαιτούν χρόνο και περισσότερη προσπάθεια.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, υπάρχει μία αλλαγή στον τρόπο επικοινωνία σας βελτιώνοντας έτσι, τις σχέσεις με τους άλλους γύρω σας. Ίσως, δεν είναι η κατάλληλη μέρα να λάβετε αποφάσεις, χωρίς όμως να εμποδίζεστε στην επεξεργασία τους. Μηνύματα, τηλέφωνα, συναντήσεις, θα σας κρατήσουν απασχολημένους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα τα πράγματα δείχνουν μία ομαλότητα και αυτό, σας αφήνει το περιθώριο να επανεξετάσετε θέματα που ίσως έχετε αφήσει ατελείωτα στο παρελθόν. Οι εκδρομές, τα ταξίδια, θα σας ανανεώσουν και θα σας φορτίσουν με θετική ενέργεια. Μία ζεστασιά θα εκδηλωθεί στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ελέγξτε τις αντιδράσεις των άλλων, πριν προβείτε σε ενέργειες που μπορεί αργότερα να αποδειχθούν περιττές. Φροντίστε να διατηρείτε σε χαμηλούς τόνους τις συζητήσεις σας και διοχετεύστε την ενέργεια σας σε σωματικές ή αθλητικές δραστηριότητες. Δικαστικά ή εκπαιδευτικά θέματα, θα ευνοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν υποθέσεις του παρελθόντος που αποκαλύπτουν μυστήρια ή κρυφές καταστάσεις. Τα οικονομικά σας, θα ενισχυθούν και θα βρείτε νέους πόρους εισοδήματος. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και ευνοηθείτε. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέματα που αφορούν μακροχρόνιες σχέσεις θα βελτιωθούν και θα γεφυρωθεί το χάσμα επικοινωνίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σας. Θυμηθείτε η καλή διάθεση και πρόθεση είναι το κλειδί για να το πετύχετε. Πολύ πιθανόν να σας βοηθήσουν κάποιοι φίλοι ή κοντινά σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σας, θα βρεθούν στο καλύτερο σημείο και θα έχετε το περιθώριο να αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί. Μην αφήσετε τρίτες γνώμες να επηρεάσουν αρνητικά τις σκέψεις σας. Μία συνάντηση θα σας φέρει πιο κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να μιλήσετε με κόσμο και να ασχοληθείτε με κοινούς στόχους, θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Οι πρωτότυπες ιδέες σας τραβούν την προσοχή και σας δίνουν την ευκαιρία να αναδείξετε κρυφά ταλέντα σας. Προσοχή σε υπερβολές και παρασκήνια που μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα στραφείτε σε οικονομικά θέματα και θα αναλύσετε με περισσότερη λεπτομέρεια τα ενδεχόμενα που θα εμποδίσουν την ανάπτυξή τους. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας και στα στοιχεία που έχετε στα χέρια σας. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και κάντε τις ανάλογες ενέργειες.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση