Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 3 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς θα κυριαρχήσει στα συναισθήματα σας και δεν θα έχετε την ανάλογη ζωτικότητα απέναντι σε προσωπικές υποθέσεις. Εστιάστε στην υλική σας ασφάλεια και στα οικονομικά, παρατηρώντας από μία σφαιρική άποψη τις κινήσεις που έχετε κάνει μέχρι σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα θα κινηθείτε απέναντι στις σχέσεις σας. Η διάθεση να επιλύσετε θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν, θα έχει πιο θετικά αποτελέσματα αν οργανώσετε μία έξοδο στην φύση. Δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίσετε στον οικονομικό τομέα και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια ένταση θα κυριαρχήσει στις συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφό σας. Ελέγξτε να είναι σε φυσιολογικά πλαίσια, χωρίς να προβείτε σε υπερβολές και υπέρμετρες συμπεριφορές. Αποκαλύψεις σε οικονομικά θέματα ή δάνεια, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ψυχικές εμπειρίες του παρελθόντος θα περιορίσουν την έκφραση σας και μπορεί να σας εγκλωβίσουν συναισθηματικά. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες επαφές στο κοινωνικό επίπεδο θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Προσέξτε απλά να μην φανείτε αργοπορημένοι στα ραντεβού σας.

ΛΕΩΝ

Η διάθεση να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων γύρω σας, θα κινητοποιήσει πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί. Χρήματα που περνούν από τα χέρια σας θα ξοδευτούν και ίσως, βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Μείνετε στοχευμένοι σε θέματα καριέρας και εργασίας που σας απασχολούν όλο αυτό το διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία συναισθηματική φόρτιση θα μετατραπεί σε ενέργεια και θα σας δώσει ώθηση για θέματα που μπορεί να σας έχουν δυσκολέψει. Η τύχη, θα είναι με το μέρος σας και θα δημιουργήσετε νέες ερωτικές σχέσεις. Η πρόθεση να ταξιδέψετε και να επισκεφτείτε νέους τόπους θα σας αλλάξει την διάθεση.

ΖΥΓΟΣ

Η επικοινωνία με συγγενικά ή οικεία πρόσωπα μπορεί να είναι δύσκολη και να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας. Οικονομικά θέματα θα πάρουν μία άλλη διάσταση, καθώς θα σας γίνουν προτάσεις που θα ενισχύσουν την οικονομική σας κατάσταση. Οικονομικά και δάνεια, θα ευνοηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, σας είναι εύκολο να συλλέξετε στοιχεία και να εξετάσετε λεπτομερώς τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Αποφύγετε να λάβετε αποφάσεις και οργανώστε με συγκρότηση τα θέματα που σας απασχολούν. Μικρές αποδράσεις στην φύση, θα ανανεώσουν την διάθεση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εναλλαγές της διάθεση σας θα σταθούν ως εμπόδιο στην διευθέτηση των συνεργασιών σας. Θέματα σχέσεων, θα παρουσιάσουν μικρές δυσκολίες και θα αναγκαστείτε να επεξεργαστείτε παρελθοντικά θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Μια βόλτα, η γυμναστική και το διάβασμα θα σας χαλαρώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επανεξετάστε πλάνα που θέλουν αποφασιστικότητα και ασχοληθείτε με νέα σχέδια. Βρεθείτε με φίλους και ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες. Προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι σε συζητήσεις που εξελίσσονται σε ένα αρνητικό κλίμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας και μείνετε πιο προσγειωμένοι στα θέματα που σας απασχολούν. Η ψυχολογία σας δεν βοηθάει να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και απρόοπτα γεγονότα που μπορεί να υπάρξουν στην διάρκεια της ημέρας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν ενέργεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Εναλλασσόμενες διαθέσεις δεν βοηθούν να συγκεντρωθείτε σε ζητήματα καριέρας και στην κοινωνική σας καταξίωση. Η μέρα, έχει πολλά απρόοπτα. Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα περάσετε ευχάριστα και θα έχουν διάρκεια. Ο αυθορμητισμός και η βιασύνη δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με σοβαρά ζητήματα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση