Τα ζώδια της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 2 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Μηνύματα ή συζητήσεις, μπορεί να σας κουράσουν και να δείξετε μία αδιάφορη συμπεριφορά. Θέματα καριέρας, θα επανεξεταστούν με μεγαλύτερη προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αποφασιστικότητα και η πρωτοπορία σκέψεων, θα αναδείξουν τις ικανότητες σας στον επαγγελματικό τομέα. Το άγχος δεν είναι καλός οδηγός σε αποφάσεις που κρίνουν την μελλοντική σας πορεία. Σε περίπτωση που νιώσετε αγχωμένοι, δώστε περισσότερο χρόνο στις ενέργειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονες συναισθηματικές αλλαγές θα βιώσετε κατά την διάρκεια της ημέρας και θα ήταν καλό να αποφύγετε συζητήσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα. Αποκαλύψεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα δώσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία σας. Οικονομικά, δάνεια, και κληρονομικά θέματα θα υπάρξουν σε εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να παρατηρήσετε μία αυξανόμενη κινητικότητα στον επαγγελματικό σας τομέα και είναι κάτι που θα σας επαγρυπνήσει. Οι συναντήσεις με κοινωνικές ομάδες ή φίλους, θα διατηρήσουν την ζωτικότητα σας. Νέες συνεργασίες θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια. 

ΛΕΩΝ

Η ζεστασιά που εκδηλώνετε προς τον σύντροφό σας, χαρίζει ένα ήρεμο και γαλήνιο κλίμα. Οργανώστε εξόδους που θα σας χαλαρώσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά. Η μείωση του άγχους, θα βελτιώσει ακόμα και θέματα υγείας. Μικρές αποδράσεις θα αλλάξουν ευχάριστα την διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκαθαρίστε καταστάσεις που είναι μπερδεμένες και σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Σε περίπτωση που νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, αφήστε τις συζητήσεις για άλλη μέρα. Δικαστικά και εκπαιδευτικά θέματα, θα επεξεργαστούν με λεπτομέρεια.

ΖΥΓΟΣ

Παρασκηνιακές καταστάσεις θα φέρουν μία ανατροπή στην καθημερινότητα σας. Μην επιτρέψετε σε αρνητικές σκέψεις να καθοδηγήσουν τα συμπεράσματα σας. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον οικονομικό σας τομέα και εξετάστε νέες παραμέτρους που θα είναι επικερδείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλληλοκατανόηση είναι το κλειδί για να επαναφέρετε την αρμονία μέσα στην σχέση σας. Επικοινωνήστε και καταθέστε με ειλικρίνεια, συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας. Μία βοήθεια μπορεί να λάβετε σε απρόοπτο χρόνο, που θα σας βγάλει από μία δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε την ανάλογη σοβαρότητα απέναντι σε προτάσεις ή συζητήσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Προσέξτε τις εκδηλωτικές συμπεριφορές, που ίσως φανούν υπερβολικές απέναντι στους άλλους. Θέματα σχέσεων και συνεργασίες θα σας δυσκολέψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ευχάριστη διάθεση θα αλλάξει το κλίμα στην ερωτική σας ζωή. Το φλερτ, η διασκέδαση και νέοι έρωτες θα σας συναρπάσουν, δίνοντας ένα χαρούμενο χρώμα στην ημέρα σας. Σε θέματα εργασίας και σε συζητήσεις που μπορεί να προκύψουν, να είστε πιο δεκτικοί και διαλλακτικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρασκηνιακά θέματα ή μυστικά του παρελθόντος, θα τραβήξουν την προσοχή σας. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας, ίσως μια νέα αρχή να υπάρξει στον ερωτικό σας τομέα. Μικρές δυσκολίες θα υπάρξουν ανάμεσα σε φίλους και κοινωνικές ομάδες και μπορεί να νιώσετε μία μικρή απογοήτευση.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα συναισθήματα σας, θα έχουν το περιθώριο να βελτιώσουν τις σχέσεις σας. Μικρά ταξίδια και αποδράσεις στην φύση θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στο κέντρο σας. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση