Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 1 Αυγούστου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία είναι τα όπλα που θα μπορέσετε να οριοθετήσετε νέα σχέδια για το μέλλον και να χειριστείτε με ευκολία δυσκολίες που τυχόν θα εμφανιστούν. Η ανώτερη εκπαίδευση και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πρόοδο σας, θα επιλυθούν και θα λειτουργήσετε με έναν δυναμικό τρόπο.  

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να εξισορροπήσετε την ψυχολογία σας και να μην αφήσετε αρνητικά συναισθήματα να καθοδηγήσουν τις αποφάσεις σας. Φανείτε ρεαλιστές σε προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν απρόοπτα. Στα ερωτικά σας, θα τεθούν επί τάπητος θέματα που δεν θα είναι ευχάριστα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προγραμματίστε και οργανώστε τα καταναλωτικά σας σχέδια, διότι η διάθεση να κάνετε δώρα και να ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές. Σε συμφωνίες και συμβόλαια, θα έχετε το περιθώριο να τα στρέψετε προς τα δικά σας δεδομένα με θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είναι κατάλληλες για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες. Σε περιπτώσεις που δείξετε κάπως διστακτικοί στα ερωτικά σας θέματα, αφήστε τον κατάλληλο χρόνο για να σας δείξει πως πρέπει να συμπεριφερθείτε. Απλά μην βιάζεστε. 

ΛΕΩΝ

Καταστάσεις που σχετίζονται με άτομα που βρίσκονται στο γύρω περιβάλλον θα σας αναγκάσουν να δείτε καλύτερα το μέλλον και τις προσδοκίες που έχετε. Η αρμονία των συναισθημάτων σας είναι το κλειδί για να λάβετε αποφάσεις σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εναλλασσόμενη διάθεση δεν θα σας επιτρέψει να δείτε ξεκάθαρα το πως θα πρέπει να κινηθείτε. Ανασφάλειες και φοβίες, θα μειώσουν το ενδιαφέρον σας για τις προσδοκίες που έχετε θέσει. Μείνετε μακριά από ό,τι σας φοβίζει και ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση να εξετάσετε θέματα του παρελθόντος που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα θα απορροφήσουν τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και επιφυλακτικοί σε υποθέσεις που έδειξαν μία αρνητική εικόνα. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα δείξει βελτίωση και θα μπορέσετε να βάλετε επί τάπητος ζητήματα που σας έχουν μπερδέψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικές συμφωνίες θα ευνοηθούν και θα μπορέσετε να θέσετε προτάσεις που μπορεί να φανούν ριζοσπαστικές. Στηριχτείτε στα ταλέντα, στις ικανότητες και στο επιχειρηματικό σας πνεύμα. Δείξτε προσοχή στην απότομη εναλλαγή διάθεσης. Εντάξτε την άθληση στην καθημερινότητα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, είναι αφοσιωμένη σε μακρινές αποστάσεις και έχετε το περιθώριο να μετατρέψετε τις προκλήσεις σε εμπειρίες. Η ζωτικότητα και η ενεργητικότητα σας είναι το κλειδί σε επαφές που θα υπάρξουν με το γύρω περιβάλλον, στιγματίζοντας ευχάριστα την μέρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχραιμία είναι το κλειδί που θα μειώσει τις υπερβολές σε περίπτωση που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παρασκήνια και αποκαλύψεις θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα σας και θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμμονές του παρελθόντος. Συμβουλευτείτε έμπιστα άτομα σε περίπτωση που νιώσετε αδυναμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η σκέψη σας στρέφεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε επαφές με νέα πρόσωπα. Ίσως, σκεφτείτε κάτι πρωτοποριακό ή ασυνήθιστο που θα εκπλήξει τους άλλους γύρω σας. Η διάθεση να ξεφύγετε από την ρουτίνα θα σας κάνει παρορμητικούς και εκκεντρικούς. Μείνετε μακριά από υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η μέρα, θα κυλήσει με μικρές δυσκολίες που μπορεί να είναι επίπονες για την ψυχολογία σας. Η αίσθηση της απομόνωσης θα σας δώσει το περιθώριο να έρθετε κοντά με τον εαυτό σας και να εξετάσετε πτυχές του που ίσως, δεν σας είναι εύκολες. Τα οικονομικά σας θα ευνοηθούν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση