Τα ζώδια της Κυριακής 31 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 31 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία να χαράξετε νέα σχέδια και να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Οι προτάσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν, θα τις επαναξιολογήσετε και θα λάβετε τις ανάλογες αποφάσεις. Ακολουθήστε το ένστικτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αποφύγετε εντάσεις και κόντρες στον επαγγελματικό σας χώρο και μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας. Θέματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια και τα οικονομικά σας, θα έρθουν στο επίκεντρο και θα προσπαθήσετε να τα διαχειριστείτε σωστά, χωρίς σπατάλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, θα δείξει μια μεγάλη κινητικότητα και θα σας ωθήσει να μείνετε ενεργοί στα σχέδια σας. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα έχουν ευνοϊκή αντιμετώπιση από μέρους σας και θα λάβετε σωστές αποφάσεις. Συζητήσεις θα σας φέρουν κοντά με τον σύντροφό σας και θα σας χαλαρώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτυχίες που πηγάζουν από την προσωπική σας προσπάθεια θα έρθουν στο φως και θα σας χαροποιήσουν. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχετε θέσει και συζητήστε νέες προτάσεις με τους συνεργάτες σας. Μικρές δυσκολίες θα υπάρξουν στον έρωτα, οι οποίες θα περάσουν σύντομα.

ΛΕΩΝ

Αντιδράστε με πιο δυναμικό τρόπο σε προκλήσεις και προσβολές που τυχόν θα υπάρξουν από τους άλλους. Η καταπίεση που ίσως έχετε δεχθεί, σας έχει δημιουργήσει μία ανασφάλεια. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αντιδράστε ανάλογα. Διασκεδάστε και χαλαρώστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να αποκαλύψετε μυστικά που έχουν υπήρξαν στο παρελθόν και θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Συγκρατηθείτε στα συμπεράσματα σας και στις σκέψεις που μπορεί να στηρίζονται σε αποκυήματα της φαντασίας. Ηρεμήστε όσο μπορείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η συμφιλιωτική σας διάθεση θα φέρει την σχέση σας σε καλό επίπεδο και θα νιώσετε ήρεμοι και χαλαροί. Η τάση να φέρετε στο φως σχέδια που έχετε ασχοληθεί για μεγάλο διάστημα, θα ενδυναμώσει την αυτοεκτίμηση σας. Η επικοινωνία σας, θα είναι ευνοϊκή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που θα δείξετε απέναντι σε καίρια θέματα, θα βοηθήσει να διατηρήσετε σε υψηλό επίπεδο τις συζητήσεις σας. Η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι ανάλογη με αυτούς που συναλλάσσεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, σήμερα, θα έχει ένα χαρούμενο ύφος και οι ενέργειες σας θα είναι ανάλογες. Η περιπέτεια, η διασκέδαση και η δημιουργία, είναι στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν και δίνουν την ώθηση για να συμμετάσχετε σε πρωτότυπες ιδέες. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις, μπορεί να φανερώσουν έναν νέο έρωτα για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μυστικά του παρελθόντος θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας και θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι στην επίλυση τους. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας και οδηγείστε τις καταστάσεις γύρω σας, σε δρόμους που θα ευνοήσουν τα μελλοντικά σας σχέδια. Ίσως, είναι μία νέα αρχή στη ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σας δράση και η ζωτικότητα που σας διακατέχει, θα σας ξεχωρίσει από τους άλλους. Η αισιοδοξία και η σιγουριά που έχετε για τον εαυτό σας, θα δημιουργήσουν ευκαιρίες που θα σας ευνοήσουν. Οι επικοινωνίες και τα μικρά ταξίδια, θα έχουν την εύνοια της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις θα απομυζήσουν την ενέργεια σας και θα τροφοδοτήσουν αγχωτικές σας σκέψεις. Προσπαθήστε να τα επαναξιολογήσετε με βάση την σοβαρότητα τους και αφαιρέσετε ότι είναι περιττό. Η καριέρα σας, θα έχει ανοδική πορεία και μπορεί να συζητήσετε προτάσεις για την προαγωγή σας. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση