Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Μία λάθος συμπεριφορά απέναντι στα πράγματα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το αποτέλεσμα και κατά συνέπεια και τα συναισθήματα σας. Μείνετε προσεκτικοί και αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις. Ασχοληθείτε με κάτι που είναι πιο χαλαρό για σας και αφήστε τα δύσκολα για αύριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίληψη απέναντι στις εξελίξεις και τις αλλαγές που υπάρχουν στην ζωή σας, είναι σημαντική για το αποτέλεσμα. Εάν νιώθετε αμήχανα ή ανασφαλείς, μπορείτε να ζητήσετε συμβουλή από έμπιστα άτομα. Μείνετε λίγο μόνοι και επανεξετάστε τα πλάνα που έχετε μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον επαγγελματικό τομέα, μία ηρεμία και μία αρμονία διαχέεται στην ατμόσφαιρα, δίνοντας σας το προβάδισμα να στοιχειοθετήσετε νέα δεδομένα ιδέες και προτάσεις. Η φροντίδα, η ζεστασιά που δείχνετε απέναντι στην ερωτική σας ζωή, θα βελτιώσουν την σχέση σας.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καταστάσεις που σας έχουν μπερδέψει και έχουν δημιουργήσει μία ένταση στον ψυχικό σας κόσμο, μπορούν να ξεκαθαριστούν και να κάνετε πλέον μία νέα αρχή. Φροντίστε οι αντιδράσεις σας να είναι ελεγχόμενες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να ασχοληθείτε με την ανακάλυψη κρυμμένων μυστικών ή κρυφών εχθρών. Προσπαθήστε να διατυπώσετε σωστά τις ανησυχίες σας και μην επιρρίπτετε ευθύνες σε άλλους, εξαιτίας της αποφυγής ευθυνών. Ίσως, το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που εσείς επιθυμείτε και αυτό, μπορεί να σας πληγώσει. Απλά δείτε το αντικειμενικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε βοήθεια σε απρόοπτο χρόνο και ίσως σας ξαφνιάσει. Οι συναντήσεις με φίλους, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα συζητήσετε προτάσεις για το μέλλον. Μπορεί να παροτρυνθείτε για νέα ανοίγματα και να συμφιλιωθείτε με καινοτόμες ιδέες.  

ΖΥΓΟΣ

Οι συναντήσεις με άτομα που έχουν δείξει μία διαφορετική οπτική από εσάς, θα είναι περίπλοκες. Από την μία, μπορεί να ενισχύσουν την επιφυλακτικότητα σας, από την άλλη, μπορεί να σας δώσουν την σιγουριά ότι μπορείτε να καταφέρετε το άγνωστο και το καινοτόμο. Αποβάλλετε το άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις που ίσως στο παρελθόν έχετε δείξει αδυναμία να ολοκληρώσετε. Ξεκάθαρες ιδέες και συναισθήματα, θα ανοίξουν τον δρόμο για να δείτε με περισσότερη αποφασιστικότητα τις ενέργειες σας. Η περιπέτεια με νέους έρωτες θα σας ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, μπορεί να μην χαρακτηρίζεται από τις πιο ευχάριστες ή κατάλληλη για να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, η σκέψη όμως να τα καταφέρετε και να φτάσετε τον στόχο σας, θα σας κρατήσει ενεργούς. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας και μην αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν αρνητικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εξέταση της πορείας των μελλοντικών σας σχεδίων, σας κάνει πιο προσεκτικούς και επίμονους για την επίτευξη του στόχου σας. Οι συνεργασίες που θα δημιουργήσετε θα δραστηριοποιήσουν τα ταλέντα σας και θα ξυπνήσουν μνήμες παλιών σχεδίων. Επαναξιολογήστε τις καταστάσεις, πριν δράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ρουτίνα, οι λογαριασμοί και οι υποχρεώσεις, θα μειώσουν την ενέργεια σας και θα βαδίσετε με πιο αργούς ρυθμούς. Η μέρα, σήμερα, μπορεί να είναι λιγάκι πιεσμένη, και να νιώσετε έντονα την επιθυμία να μείνετε μόνοι σας. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, που θα σας χαλαρώσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια και μην αγχώνεστε για λεπτομέρειες. Η διασκέδαση και η χαρούμενη διάθεση, να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας. Η αναζήτηση για τον δρόμο προς την ανώτερη εκπαίδευση, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση