Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Μαΐου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 18 Μαΐου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Οι ματαιόδοξες σκέψεις δεν αφήνουν να δείτε με καθαρότητα τον τρόπο που πρέπει να διαχειριστείτε τα πράγματα. Επαναπροσδιορίστε την θέση σας, ιδίως σε συναισθηματικά θέματα. Συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε την συμβουλή τους. Οι ώριμες σκέψεις θα σας βοηθήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνετε επιφυλακτικοί σε πρόσωπα που έχουν ένα σκοτεινό παρελθόν. Εξετάστε τις προτάσεις που σας γίνονται και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Ευκαιρίες μπορεί να χαθούν. Θα έρθετε κοντά με φίλους και θα διασκεδάσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αισθήματα αισιοδοξίας θα ωθήσουν τις δράσεις σας σε θετικά αποτελέσματα και θα γνωρίσετε νέα πράγματα που θα σας ενθουσιάσουν. Δείξτε λίγη προσοχή γύρω σας, γιατί δεν έχουν όλοι τις δικές σας αγνές προθέσεις. Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, θα έχουν ευνοϊκή πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην προκαλείτε συζητήσεις που φέρουν εντάσεις και ανταγωνισμούς μεταξύ των συναδέλφων σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ενέργειες που θα σας χαρίσουν ευεξία και θα σας χαλαρώσουν. Ασχοληθείτε με θέματα εργασίας, που μπορούν να σας χαρίσουν σιγουριά.

ΛΕΩΝ

Στην καθημερινότητα σας μπορεί να δείχνετε περισσότερη ευαισθησία και αυτό, ίσως, σας παρασύρει σε αυταπάτες, δίνοντας αφορμή να σας εκμεταλλευτούν. Φανείτε προσεκτικοί σε κάθε περίσταση και βρεθείτε με άτομα απολύτου εμπιστοσύνης. Αποκαλύψεις, μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεση να κινηθείτε ελευθέρα και να απομακρυνθείτε από στερεότυπα και ταμπού, θα ευνοήσει την ψυχολογία σας. Σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, καλό είναι να βάλετε ένα φρένο. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων, θα μπορέσετε να τα βάλετε σε τάξη.

ΖΥΓΟΣ

Η πρακτικότητα και η σταθερή στάση απέναντι σε εξελίξεις, δίνει την ευκαιρία να έχετε τον έλεγχο στα χέρια σας. Αποφύγετε υπερβολές και υπέρμετρες συμπεριφορές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε ενέργειες που στο μέλλον θα μετανιώσετε. Ένα πρόσωπο θα στηρίξει τα σχέδια σας και θα ευνοηθεί η πορεία της καριέρας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, καλό θα ήταν να παρατηρείτε τις αντιδράσεις των άλλων και να συνειδητοποιήσετε λάθη που έχουν γίνει. Το ρίσκο και τα νέα ανοίγματα σας έλκουν και θα σας ενθουσιάζουν. Θυμηθείτε να αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές που μπορεί να δημιουργήσουν μία λάθος εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, δηλώνει την δοτικότητα και την ενσυναίσθηση σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας σε τυχόν προκλήσεις που μπορούν να σας παρεκκλίνουν από τα μελλοντικά σας σχέδια. Βάλτε μία τάξη στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον εργασιακό σας χώρο, θα συναντήσετε νέα πρόσωπα ή θα λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Οι ανταλλαγές δώρων και οι έξοδοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Η φιλική σας διάθεση μπορεί να βρει την ανάλογη ανταπόκριση.

ΥΔΡΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της ημέρας, θα προκαλέσουν μεικτά συναισθήματα. Μείνετε ψύχραιμοι και εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε όποιες παρεξηγήσεις έχουν υπάρξει στην ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση να ξεκινήσετε νέα πράγματα και να αφεθείτε ελεύθερα στις εξελίξεις, θα ενδυναμώσει την αυτοεκτίμηση σας. Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα και λάβετε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα σας διασκεδάσουν. Ο ερχομός ενός νέου έρωτα, θα σας συναρπάσει.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση