Τα ζώδια της Τετάρτης 27 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Τετάρτης 27 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, θα δείξετε μία έντονη τάση για ξόδεμα σε δώρα και εξόδους. Διασκεδάστε και περάστε υπέροχα με τους φίλους ή τον σύντροφό σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε να μην ξεφύγετε από τα καταναλωτικά σας όρια. Αποφύγετε αμφιταλαντεύσεις και πάρτε τις αποφάσεις σας, σε θέματα που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματικές συμφωνίες που πρόκειται να κάνετε θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Οι ικανότητες και τα ταλέντα θα σας ωθήσουν να ταυτιστείτε με άτομα που έχετε ίδια ενδιαφέροντα. Η επικοινωνία με το γυναικείο φύλο, θα είναι πιο ευνοϊκή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η περίοδος αυτή, βοηθά να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία την ζωή σας και να χαρείτε τις ευχάριστες στιγμές που σας προσφέρει. Προγραμματίστε συναντήσεις με τα αγαπημένα σας άτομα και διώξτε κάθε υπόνοια που σας κρατάει σε απόσταση. Απλά μιλήστε με ειλικρίνεια. Θέματα που αφορούν την ανώτερη εκπαίδευση θα ευνοηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις, τα βάρη και οι ευθύνες, ίσως σας κούρασαν σωματικά και ψυχικά. Βρείτε ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας και εντάξτε νέες δραστηριότητες στην ζωή σας. Υποθέσεις δανείων και κληρονομικών, θα μπουν σε μία τάξη και θα έχετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα.

ΛΕΩΝ

Ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποθέσεις της ημέρας και μην παρασυρθείτε από υπερβολικές αναλύσεις και λεπτολογίες. Συνεργασίες και θέματα σχέσεων θα έρθουν στο επίκεντρο και θα ψάξετε λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Μια βόλτα στη φύση ή μία απόδραση σε κοντινό προορισμό θα σας χαλαρώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άτομα που είναι μεγαλύτερης ηλικίας θα βοηθήσουν στις ανησυχίες σας  και οι συμβουλές τους θα είναι στοχευμένες. Σε θέματα που αφορούν την υλική σας ασφάλεια και γενικότερα τα οικονομικά σας, θα μπορέσετε να τα δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά την μελλοντική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε περιπέτειες και μακρινούς προορισμούς. Ίσως, στραφείτε στην εξασφάλιση νέων προοπτικών που σας δίνονται μέσα από τον εργασιακό σας τομέα. Εξετάστε τα στοιχεία που σας δίνονται, χωρίς να ακολουθείτε μία πορεία που δεν σας ικανοποιεί και μπορεί να προκαλέσει δυσμενή αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρνητικά γεγονότα μπορούν να επιδεινώσουν την ψυχολογία σας και να σας δημιουργήσουν τύψεις και ενοχές. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία αποστασιοποιημένη στάση σε συζητήσεις που δεν είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε ή να υπερασπιστείτε τον εαυτό και τα κεκτημένα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχοληθείτε με κάτι που είναι ακραίο και σας δίνει την ώθηση να γευτείτε νέα πράγματα της ζωής. Η αγάπη για το ρίσκο είναι το κίνητρο για να προβείτε σε πράξεις που θα σας γοητεύσουν. Αποφύγετε υπερβολές που μπορεί στο μέλλον να μετανιώσετε. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα ευνοηθούν, ιδίως σε επικοινωνιακά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την ανάλυση των ιδεών σας, θα επιτευχθεί με ευκολία η κατάκτηση των στόχων σας. Απλά ακολουθείστε το ένστικτό σας και θα έχετε την ευκαιρία να βελτιωθούν τα θέματα που απαρτίζουν την επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αυτοπεποίθηση και η αυτοεκτίμηση είναι τα όπλα για να κατακτήσετε στόχους σας και να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που τυχόν θα συμβούν στην διάρκεια της ημέρα. Διασκεδάστε και φλερτάρετε με άτομα που είναι της εμπιστοσύνης σας και έχετε κοινούς στόχους. Συζητήστε επαγγελματικά θέματα, μέσα στα πλαίσια μιας εξόδου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσπάθεια σας να διαφύγετε σε ονειρικές ιδέες ή σκέψεις, θα κάνει πιο δύσκολη την αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων. Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι απλά, ζητήστε περισσότερο χρόνο και μην πιέζετε τον εαυτό σας. Προτιμήστε ζητήματα που έχουν πιο χαλαρό ύφος. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση