Τα ζώδια της Τρίτης 26 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Τρίτης 26 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Σε θέματα σχέσεων, θα είστε αποφασιστικοί και δυναμικοί, αν αυτό χρειάζεται. Εξετάστε όλες τις πτυχές που σας δίνονται και έπειτα δράστε ανάλογα. Παρασκήνια και κρυφές υποθέσεις θα έρθουν στο φως και μπορεί να ταράξουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Μείνετε επιφυλακτικοί σε συζητήσεις για εργασιακά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυσκολίες θα κάνουν την εμφάνιση τους σε απρόοπτο χρόνο και θα βρεθείτε εξ απήνης. Χειριστείτε τις καταστάσεις με λογική και σοφία, αποφεύγοντας υπέρμετρες συμπεριφορές. Μία γλυκύτητα θα εκφράσετε απέναντι στην ερωτική σας σχέση και αυτή η στάση, θα κατευνάσει τα πνεύματα μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καταστάσεις είναι αρκετά μπερδεμένες και έχετε φτάσει σε ένα αδιέξοδο. Συμβουλές από έμπιστα άτομα, θα βοηθήσουν να τις ξεδιαλύνετε. Μακρινά ταξίδια που έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα, θα χαρίσουν την περιπέτεια και θα ζωντανέψουν τις ελπίδες και την αισιοδοξία για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις που έχουν να κάνουν με παρασκήνια και θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας νέα πράγματα. Μία τάση να αναζητήσετε κρυφούς εχθρούς, θα σας αγχώσει και θα εντείνει αρνητικά συναισθήματα. Εστιάστε από που πηγάζουν κάποιες ανασφάλειες σας.

ΛΕΩΝ

Δεχθείτε την βοήθεια που θα ενδεχομένως να σας προσφερθεί, έτσι ώστε να ωθήσετε σε πιο γρήγορους ρυθμούς τις αλλαγές στην ζωή σας. Η διάθεση να δώσετε στην δημοσιότητα στοιχεία ή σχέδια που έχετε καταβάλει προσπάθειες στο παρελθόν, θα είναι το κίνητρο για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκδηλώσεις που έχετε οργανώσει, θα απασχολήσουν αρκετές ώρες τις σκέψεις σας και η μέρα, θα περάσει αρκετά ευχάριστα. Η σωματική κούραση θα μειώσει την επιθυμία για άλλες δραστηριότητες. Διαχειριστείτε την πίεση από την επαγγελματική σας ζωή και μην την εμφανίσετε άθελα σας στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ξεκαθαρίσματα και παρεξηγήσεις που υπήρξαν με άτομα που είναι κοντά σας, μπορούν να έρθουν σε ισορροπία. Αφήστε ελεύθερες τις σκέψεις σας και χαλαρώστε. Η διασκέδαση με φιλικά πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, θα απελευθερώσει την αρνητική ενέργεια που τυχόν σας επηρεάζει συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και να νιώσετε εγκλωβισμένοι. Εξετάστε τα, από μία πιο ρεαλιστική ματιά και μην καθοδηγείτε τις σκέψεις σας από το άγχος και το στρες. Δυσκολία στην επικοινωνία θα εμφανιστεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και ιδίως, με τα φιλικά πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ειλικρινής διάθεση θα βρει απήχηση στους άλλους και θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα να οδηγηθούν σε σωστά συμπεράσματα. Οι συνεργασίες που είναι εν ενεργεία θα περάσουν μία μικρή δυσκολία, την οποία θα διαχειριστείτε με έξυπνο τρόπο και θα επανέρθουν στην αρχική τους μορφή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δράση σας θα είναι δυναμική και η τόλμη θα είναι το κλειδί σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να εμφανιστούν με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Η ισορροπία συναισθημάτων θα εξασθενήσει αρνητικές σκέψεις, όπου την θέση τους θα πάρει η αισιοδοξία, η δύναμη και το θάρρος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με επαγγελματικά σχέδια που θα σας απασχολήσουν στο μέλλον. Η αυτοπειθαρχία και η καθαρότητα σκέψης απαιτούνται για την κατάκτηση των στόχων που έχετε θέσει. Φλερτάρετε, ζήστε τον έρωτα, απλά διασκεδάστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία έντονη στροφή προς τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα σας βοηθήσει ώστε να τον ισορροπήσετε και να πάρετε την πνευματική τροφή που έχετε ανάγκη. Οι συναντήσεις σας με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα αλλάξει την διάθεση σας. Νομικές υποθέσεις και οικονομικά ευνοούνται. 

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση