Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να εξετάσετε τα θέματα που σας απασχολούν με πιο πρακτική ματιά και μην αφήνετε τους υπερβολικούς συναισθηματισμούς να καθοδηγήσουν το αποτέλεσμα. Μία πρόταση μπορεί να αλλάξει την πορεία της καριέρας σας, χωρίς όμως να σας αποπροσανατολίσει από τους στόχους σας.                       

ΤΑΥΡΟΣ

Η φροντίδα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα αναζωπυρώσει τα συναισθήματα σας και θα προσπαθήσετε να μείνετε αντικειμενικοί σε υπερβολές. Οι έξοδοι  που έχουν στόχο να σας ψυχαγωγήσουν θα βελτιώσουν την ψυχολογία σας και θα αισθανθείτε πιο αισιόδοξα για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνετε επιφυλακτικοί σε τρίτα άτομα που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν συναισθηματικά, εξαιτίας της υπερευαισθησίας σας. Συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας και προσπαθήστε να διαχειριστείτε με διπλωματικό τρόπο τις εξελίξεις και δώστε χρόνο πριν οδηγηθείτε σε συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήσεις που θα προκύψουν στην διάρκεια της ημέρας, θα έχουν να κάνουν με νέες συνεργασίες που έχετε στο πλάνο σας. Μην είστε παρορμητικοί και βιαστικοί στις αποφάσεις σας. Θυμηθείτε ότι, η φιλική διάθεση και η ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να κατακτήσετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ

Παρεξηγήσεις που έχουν γίνει στο κοντινό σας περιβάλλον, δημιούργησαν ένα αρνητικό κλίμα. Σήμερα, θα μπορέσετε να τις ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους. Συναντήσεις στον εργασιακό σας τομέα, μπορεί να σας ξαφνιάσουν, αντιμετωπίστε τις με αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενασχόληση σας με ευχάριστα πράγματα θα δημιουργήσει ένα θετικό κλίμα γύρω σας. Βρεθείτε με τους φίλους και διασκεδάστε. Αποκαλύψεις στον εργασιακό σας χώρο, θα σας κάνουν να δείτε πιο ξεκάθαρα τις προσδοκίες σας. Αλλάξτε ότι είναι περιττό και δημιουργεί εμπόδια στον δρόμο σας.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση περικλείεται από αρνητικά συναισθήματα και αυτό, σας δημιουργεί άγχος και αμφιβολίες για το μέλλον. Εστιάστε στον εαυτό σας, μείνετε μόνοι, αφού είναι κάτι που το χρειάζεστε. Μία έντονη έλξη σε παλιές ιστορίες θα σας φέρουν πιο κοντά με το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, θα έχει μία θετική επιρροή απέναντι στα σχέδια που έχετε οργανώσει και αυτό, θα σας εμψυχώσει και θα διευκολύνει την επίτευξη των στόχων σας. Μην αφήσετε την μέρα να πάει χαμένη, αντιθέτως εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες και τις συγκυρίες που θα εμφανίσουν μία θετική αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επικοινωνίες σας θα βελτιωθούν και θα νιώσετε έτοιμοι για τα επόμενα βήματα σας. Συμβόλαια και συμφωνίες ευνοούνται και θα μπορέσετε να επαναξιολογήσετε τρόπους που θα αυξήσουν τις εισφορές σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα περάσετε μία μικρή δοκιμασία που θα ξεπεραστεί δείχνοντας την αντοχή στον χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο εκνευρισμός, ίσως οφείλεται από πιέσεις του παρελθόντος και δείχνει ότι υπάρχει μία εσωτερική ένταση. Συζητήστε με έμπιστα πρόσωπα που μπορούν να σας αποδεσμεύσουν από προκαταλήψεις και στερεότυπα με τις συμβουλές τους. Προσπαθήστε περισσότερο σε θέματα υλικής ασφάλειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην διάρκεια της ημέρας, θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που δείχνουν ότι επαναλαμβάνονται και ίσως δεν έχουν επιλυθεί μέχρι σήμερα. Μείνετε καλύτερα μόνοι σας και επαναξιολογήστε λάθη του παρελθόντος, τα οποία μπορείτε έπειτα από την αποδοχή τους να τα μετατρέψετε σε εμπειρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πνεύμα ελευθερίας και ανυπακοής θα κυριεύσει τις ενέργειες σας και θα προσπαθήσετε να κάνετε πράγματα που ίσως μέχρι τώρα δεν τολμούσατε. Μην ξεχνάτε να διατηρείτε την αυτοκυριαρχία σας και να δείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις γύρω σας. Φροντίστε την υγεία σας και αποβάλετε το άγχος.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση