Τα ζώδια της Κυριακής 24 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Κυριακής 24 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η δοτική σας διάθεση είναι το έναυσμα για να πλησιάσετε πιο συναισθηματικά τα κοντινά σας πρόσωπα. Αφήστε χώρο και χρόνο στις συζητήσεις σας και μην πιέζετε με ανώφελο τρόπο. Οι εκνευρισμοί και οι υπερβολικές συμπεριφορές, μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας, ίσως αδυνατείτε να τα φέρετε εις πέρας και χρειάζεται να ζητήσετε την συμβουλή ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας. Οι σχέσεις σας θα βελτιωθούν εξαιτίας της φιλανθρωπική σας διάθεσης, ιδίως με το αντίθετο φύλο. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις που σας έχουν δοθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σας κατάσταση απωθεί κάθε τι που παρουσιάζει κίνδυνο ή ρίσκο. Ασχοληθείτε με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υλική σας ασφάλεια και παρέχουν οικονομική άνοδο. Δυσκολίες θα συναντήσετε απέναντι σε δικαστικά θέματα ή ανώτερης εκπαίδευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν, επιζητούν την προσοχή σας, επαναξιολογήσετε στοιχεία που μπορεί να δημιουργήσουν εμπόδια. Δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στην διαχείριση θεμάτων που αφορούν δικαστικά και τα οικονομικά σας.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η μέρα, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μία ανησυχία για το αποτέλεσμα. Μην αφήνετε τους στόχους σας να μείνουν απραγματοποίητοι και συγκεντρωθείτε περισσότερο στον τρόπο τέλεσης τους. Όλα εξαρτώνται από την δική σας διάθεση. Θυμηθείτε να είστε αισιόδοξοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία φιλοσοφική τάση θα σας στρέψει με ευχάριστο τρόπο σε αναζητήσεις που έχουν να κάνουν με το πνευματικό πεδίο. Η μέρα, είναι κατάλληλη να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους ή άτομα που έχετε κοινούς στόχους και να επιδιώξετε νέα σχέδια. Επανεξετάστε τα πλάνα που απαιτούν αποφασιστικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Συγκρατείστε την φαντασία σας σε περιπτώσεις που έχετε έρθει σε αδιέξοδο. Συζητήστε πράγματα που έχουν για σας σημασία, χωρίς να νιώθετε την ευθύνη σε όσους δεν ακολουθούν. Αποφύγετε να φερθείτε καταστροφικά απέναντι στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ρουτίνα και η εναλλαγή διαθέσεων δεν βοηθούν να δείτε με πιο σφαιρική ματιά τις εξελίξεις γύρω σας. Σήμερα, νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία σε θέματα σχέσεων και καλό θα ήταν να τα εξετάσετε με ηρεμία και να αποφύγετε ξεκαθαρίσματα που δεν είστε σε θέση να υπερασπιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία αίσθηση να απομονωθείτε και να μείνετε μακριά από όλους, σας φέρνει πιο κοντά με το κέντρο σας. Η ανάγκη για πνευματική αναζήτηση ή να ξεκαθαρίσετε λάθη του παρελθόντος θα βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται να βιάζεστε, απλά δώστε χρόνο στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξτε λίγη υπομονή και καρτερία απέναντι στα γεγονότα που μπορεί να εξελιχθούν σήμερα. Αφήστε την μέρα να περάσει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Αποφύγετε να συζητήσετε με συγγενικά πρόσωπα θέματα που συνδυάζουν οικονομικά και νομικές υποθέσεις. Ίσως, υπάρξουν εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιδιώξτε να βρεθείτε με τον σύντροφο σας σε ένα ήρεμο περιβάλλον και να κάνετε συζητήσεις που θα ξεδιαλύνουν εντάσεις και αρνητικές συμπεριφορές. Αρνητικά συναισθήματα μπορούν να επιφέρουν μεγαλύτερα εμπόδια στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οργανώστε εξόδους που θα σας διασκεδάσουν και θα σας κάνουν να περάσετε ευχάριστα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βελτιωθούν και θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε σε καλύτερα επίπεδα. Φροντίστε να συγκεντρωθείτε σε επαγγελματικά πλάνα που ευνοούν τις συνεργασίες σας.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση