Τα ζώδια του Σαββάτου 23 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια του Σαββάτου 23 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Η πρακτική στάση που δείχνετε απέναντι σε εργασιακά θέματα, μπορεί να σας διακρίνει από τους άλλους. Αποφύγετε την υπερβολή και την τάση για ρίσκο, καθώς η ψυχολογία σας δεν είναι ανάλογη. Μία ψυχρότητα  μπορεί να παρουσιαστεί στην σχέση σας και θα δημιουργήσει μία απόσταση.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνειδητοποιείστε λάθη του παρελθόντος και συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε και ζητήστε τους την συμβουλή τους. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να δημιουργήσετε νέες πτυχές στην ζωή σας που θα φέρουν αλλαγές και θα ανοίξουν έναν νέο κύκλο. Ξεκάθαρα συναισθήματα θα βάλουν στην θέση τους εμπόδια που έχουν εμφανιστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και ασχοληθείτε με σχέδια που θα βελτιώσουν την θέση και τα οικονομικά σας. Η αυτοκυριαρχία και η αυτοπειθαρχία σε ζητήματα που έχουν μεγεθύνει αποστάσεις με τους άλλους γύρω σας, θα βοηθήσουν να δείξτε ξεκάθαρα το πως θα πρέπει να λειτουργήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις ή εξόδους με τους συναδέλφους σας, θα βελτιώσουν την επικοινωνία και τις σχέσεις σας. Χαλαρώστε και αφήστε τις εντάσεις στο παρελθόν. Θυμηθείτε η συναισθηματική αστάθεια μπορεί να σας αφήσει να εκφραστείτε ελεύθερα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, μπορεί να λάβετε κάποια πρόσκληση και να αυξηθούν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Οι συναντήσεις εκτός του επαγγελματικού σας χώρου, θα ευνοήσουν την ψυχολογία και την επικοινωνία σας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε θέματα μακροχρόνιων σχέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διοργανώστε εκδηλώσεις που θα σας φέρουν σε επαφή με πολύ κόσμο και θα αναπτύξουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Ζήστε το σήμερα. Τα πράγματα φαίνονται να λειτουργούν καλύτερα και δείχνουν μία πιο αισιόδοξη ματιά για το μέλλον. Διασκεδάστε και ασχοληθείτε με νέους έρωτες.

ΖΥΓΟΣ

Η ψυχολογική σας κατάσταση μπορεί να είναι κάπως πτωτική και αυτό, δεν σας βοηθά να δείτε ξεκάθαρα το πως θα πρέπει να προχωρήσετε ή να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας. Ίσως, ξυπνήσουν μνήμες του παρελθόντος και θα νιώσετε μία έλξη για σχέσεις ή άτομα που είχατε κοινούς στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να συνεργαστείτε με νέα πρόσωπα θα αλλάξει ευχάριστα την διάθεση σας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα βρεθείτε απέναντι σε προκλήσεις. Διατηρήστε τις επιφυλάξεις σας, αν αυτό χρειάζεται και ασχοληθείτε με μεγαλύτερη πυγμή απέναντι σε συμβόλαια και συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία ευχάριστη ατμόσφαιρα θα δημιουργηθεί γύρω από συναντήσεις επαγγελματικού περιεχομένου. Συμβόλαια και συμφωνίες θα ευνοηθούν και θα πρέπει να στηρίξετε τις προτάσεις σας σε ενέργειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν. Μια έξοδος, θα αναθερμάνει την σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην προκαλείτε καταστάσεις που στο μέλλον μπορούν να σας εγκλωβίσουν. Σκεφτείτε πιο λογικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας θέματα. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε χαλαρές δραστηριότητες και δείτε με πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα θα απορροφήσουν τις σκέψεις και τις ενέργειες σας, μειώνοντας την διάθεση για δράση. Αφήστε την μέρα να περάσει χωρίς ρίσκα και καινοτόμα σχέδια και δείξτε μεγαλύτερη προσοχή σε άτομα που προσδοκούν να σας εξαπατήσουν τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Βάλτε φρένο σε σχέδια και ιδέες που μπορεί να σας αγχώσουν και να σας προκαλέσουν στρες. Στραφείτε σε συνεργασίες που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας ζωή και θα αναδείξουν ταλέντα και προσδοκίες. Φανείτε συνεπείς σε ραντεβού ή σχέδια που έχετε οργανώσει.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση