Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Ιουλίου 2022

Τα ζώδια της Παρασκευής 22 Ιουλίου 2022
Spread the love

Γράφει η Τζώρτζια Μπουλιάκη

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα θα έχουν την προσοχή σας και η επιχειρηματικότητα σας, θα βοηθήσει στην μακροχρόνια εξέλιξη σας. Στηριχτείτε στα ταλέντα σας και πιστέψτε στον εαυτό σας. Προγραμματίστε συναντήσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και συζητήστε για νέες προσδοκίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συναναστροφές με άτομα που προσδοκούν στους ίδιους στόχους με εσάς, θα ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σας. Η υπομονή και η επιμονή είναι τα κλειδιά για να τα καταφέρετε. Θέματα που αφορούν κληρονομιές, δάνεια και γενικότερα οικονομικά, θα σας απασχολήσουν και θα εξετάσετε νέες λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες ενάρξεις θα έρθουν στο προσκήνιο και θα έχετε την δυνατότητα να τις υλοποιήσετε. Η διπλωματική σας στάση και η ευχέρεια του λόγου, θα αναδείξουν τις ικανότητες και την καταλληλόλητα σας για τις προτάσεις που ήδη έχετε κάνει. Δείξτε κατανόηση στα συναισθήματα του συντρόφου σας και επαναπροσδιορίστε την θέση σας μέσα στην ερωτική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια επαγγελματική έξοδος θα αφήσει το ενδεχόμενο να χαλαρώσετε και να εκδηλώσετε τις δυνατές σας ιδέες και τα σχέδια σας. Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας θα βοηθήσουν να στοχεύσετε στις επιθυμίες και στα όνειρα σας. Αποφύγετε υπέρμετρες συμπεριφορές που μπορεί να σας αγχώσουν.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, είναι αφιερωμένη σε μακρινές αποστάσεις και θα σας απασχολήσουν με ενδιαφέρον τρόπο. Η αποφασιστικότητα και τα θερμά συναισθήματα στην σχέση σας, θα αναζωπυρώσουν συναισθήματα του παρελθόντος. Διασκεδάστε και φλερτάρετε, εξάλλου το αξίζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχραιμία είναι το κλειδί για να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω σας. Μην μεγαλοποιείτε τα πράγματα, προσπαθήστε να δείτε μία άλλη οπτική. Παρασκήνια που έχουν έρθει στην επιφάνεια, απαιτούν χρόνο για να τα ξεδιαλύνετε. Απομακρύνετε άτομα με σκοτεινό παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με κάτι που είναι ακραίο ή πρωτοποριακό, χωρίς να φοβάστε το αποτέλεσμα. Στηριχτείτε απλά στην διαίσθηση και στις ικανότητες σας. Απρόοπτα που τυχόν θα κάνουν την εμφάνιση ξαφνικά, θα σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Αφήστε τα να περάσουν, διότι θα σταματήσουν όπως άρχισαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ασχολία σας με επαγγελματικά ζητήματα που έχουν εξελιχθεί αυτό το διάστημα, θα μεγεθύνει τις ανασφάλειες σας. Συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε και δείξτε υπομονή. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και στραφείτε στα οικονομικά σας και γενικότερα στην υλική σας ασφάλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκπαιδευτικά ζητήματα θα απασχολήσουν τις σκέψεις σας και θα επικεντρωθείτε στο να αναπτύξετε νέες δεξιοτεχνίες. Η διάθεση να αγοράσετε ή ευχαριστήσετε τους αγαπημένους σας με δώρα, θα ανανεώσει την ψυχολογία σας. Περιορίστε τα καταναλωτικά σας σχέδια που μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φανείτε ρεαλιστές σε γεγονότα που έχουν έρθει εμβόλιμα στην ζωή σας. Αποφύγετε συμπεριφορές που μπορεί αργότερα να μετανιώσετε. Αποκαλύψεις και κρυφές καταστάσεις θα έρθουν στην επιφάνεια. Μειώστε την κινητικότητα σας, αν αυτό αποπροσανατολίζει τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εργασιακά θέματα θα αλλάξουν την διάθεση σας και ίσως, σας οδηγήσουν σε υπερβολές. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας συναρπάσουν. Βρεθείτε με φίλους και ασχοληθείτε με θέματα που θα σας χαλαρώσουν και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία με συνεργάτες θα είναι ευνοϊκή και θα μπορέσετε να βάλετε στο πρόγραμμα μακροχρόνια σχέδια. Η διάθεση να αλλάξετε τομείς στην ζωή σας, θα σας χαρίσει αισιοδοξία και μία νέα οπτική στα πράγματα. Οι αναλύσεις και οι υπερβολικές λεπτομέρειες απέναντι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την σχέση σας, μπορούν να σας εκνευρίσουν.

GEORGIA BOULIAKIS

Αφήστε μια απάντηση